Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 38. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 38.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 38. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 38 din show-ul digital Îs geană pi tini, Speak și Vlad Drăgulin au adus video-uri fresh în atenția urmăritorilor.

Cei doi artiști au vorbit despre cum Speak era să fie luat de poliție în Statele Unite ale Americii atunci când a fost în vacanță cu Ștefania, iubita lui. Speak a povestit întâmplarea care era să ducă la arestarea lui.

La vamă, Speak a părut puțin suspect unui polițist și acesta a vrut să îl ia în privat să discute cu artistul. Speak figura că e cetățean american și a fost întrebat de ce și-a luat bilet doar dus. După un interogatoriu amănunțit, polițistul a aflat cu ce se ocupă Speak și a văzut că e și co-prezentator la Chefi la cuțite.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 37. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

“Zici că eram în Asia Express”, povestește Speak.

“Da, dar îți dai seama că tu ești un candidat foarte bun pentru serviciile secrete. (…) Recunoști că asta ar putea să fie o acoperire foarte bună? (…) Te-aș angaja”, i-a zis Vlad Drăgulin.

Primul video pe care l-au vizionat băieții a fost cu un urs captive într-o mașină, căruia conducătorul auto i-a deschis portiera și încerca să îl gonească.

“Eu mă așteptam să iasă niște baloane, niște ceva din mașină”, spune Speak râzând.

“Au învățat să primească aceste daruri de la natură”, spune Vlad.

Următorul video amuzant vizionat de băieți a fost unul motivațional, în care un bărbat vorbea despre speranță și cât de importantă e aceasta în viața unui om.

“La ăsta n-am înțeles nimic. (…) Nu e coerent”, a zis Speak.

“Ies cuvintele cu frâna de mâna”, spune Vlad.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Vlad Drăgulin, postări alături de o domnișoară blondă misterioasă. Cine este tânăra care a atras atenția fanilor

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x