Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 39. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 39.

Speak și Vlad Drăgulin stau jos și vorbesc Galerie
În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. | Antena 1

În fiecare săptămână, Speak și Vlad Drăgulin pregătesc publicului un nou episod de Is geană pi tini, fiind difuzată exclusiv pe a1.ro. Cei doi comentează cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, iar replicile savuroase ajung rapid la inimile internauților.

În episodul 39 al show-ului digital “Îs geană pi tini”, Vlad Drăgulin și Speak au reușit să aducă din nou zâmbetele pe fețele celor care au urmărit emisiunea. Nici din această ediție nu au lipsit glumele și poveștile memorabile.

Ediția de săptămâna aceasta a început cu câteva mărturisiri ale celor doi prezentatori. Aceștia au vorbit despre cum își petrec timpul liber, dar și despre probleme de cuplu pe care le-au observat în relațiile tinerilor din zilele de astăzi.

Vlad Drăgulin și Speak nu au stat prea mult la povești și au început să vizioneze primul videoclip din episodul 39, care i-a lăsat încă din prima clipă cu gura căscată. Cei doi au văzut un clip care a devenit rapid viral pe Internet, după ce un carusel dintr-un parc de distracții a fost la un pas să se desprindă din șuruburi.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 38. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Deși situația nu a fost una plăcută, prezentatorii “Îs geană pi tini” au reușit să facă rapid haz de necz pe seama evenimentului.

"Eu nu înțeleg asta. Așa funcționează? Dacă vin 10 și țin de aia nu se mai cade?", a spus Vlad Drăgulin. Speak a ținut neapărat să îl completeze și să îi dezvăluie faptul că și el s-a aflat într-o situație similară, chiar la Disneyland Park în Los Angeles.

"Eu am pățit așa. Eram la Disney, cred că Disneyland în L.A și eram într-un trenuleț, iar deodată s-a oprit, s-a blocat, dar nu ne-a oprit cu capul jos, eram la înălțime oricum. Au venit niște băieți și ne-au dat jos de acolo. (...) M-am speriat. Dup acest eveniment ne-au dat acces liber peste tot, oricum aveai, doar că nu mai stăteai la coadă.", a dezvăluit Speak.

Cei doi s-au amuzat maxim și pe seama unui videoclip în care o broască face un zgomot ciudat. Aceștia nu s-au putut abține, iar glumele savuroase nu s-au lăsat prea mult așteptate, în mod special din partea lui Vlad Drăgulin.

Prezentatorii au fost foarte entuziasmați de videoclipurile pe care le-au avut de comentat în episodul de săptămâna aceasta, fapt pe care Speak l-a și mărturisit.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 37. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x