Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 41. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 41.

Speak și Vlad Drăgulin Galerie
În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 41 al show-ului digital Îs geană pi tini, Vlad Drăgulin și Speak au început prin a urmări un videolcip cu Connect-r în care artistul vorbește despre relațiile dintre oameni, denumit "Niciodată nu e despre celălalt".

Vlad Drăgulin este de părăre că artistul a explicat o situație de viață în prea multe cuvinte pentru o concluzie ușor de înțeles. De cealaltă parte, Speak spune: "Nu știu de ce s-a tripat el pe chestii din astea motivaționale".

"Întrebarea asta era și în mintea mea, trebuie să recunosc. Cred că s-a întâmplat ceva", spune Vlad Drăgulin.

"Da, s-a întâmplat ceva de el așa fiert să facă asta. Bine, dar dacă îi plac... Nici nu face ceva rău să deranjeze pe nimeni", adaugă Speak.

În al doilea clip urmărit, o femeie supraponderală cere să fie alintată de către partenerul său de viață, care este mult mai mic decât ea. Speak și Vlad Drgulin au tras concluzii amuzante după ce au văzut videoclipul.

"Dacă se enervează puțin, îl trage pe nas", spune Vlad Drăgulin, momnet în care Speak izbucnește în râs.

"Dar de ce nu te poți abține? Că și eu aveam alte gânduri, dar eu nu le spun", spune Speak.

"N-am zis orice, că puteam să zic și mai rău, ești conștient, că văd în ochii tăi gândurile și pot să-mi dau seama că se putea și mai rău", spune Vlad Drăgulin.

"Eu vreau să cred că a fost făcută, că este o regie", a adăugat Speak, însă Vlad Drăgulin nu-i împărtășește părerea: "Eu nu cred. De asa este așa de valoros acest filmuleț, de asta este atât de valoros acest filmuleț, pentru că băiatul ăla săracul era chinuit".

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 40. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 39. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 38. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x