Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 42. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 42.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 42 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 42 al show-ului digital Îs geană pi tini, Vlad Drăgulin și Speak au vorbit initial despre criptomonede. De la acest subiect, ei au ajuns să vorbească despre haine, cumpărături și economii.

“Destinul meu e să fiu țăran. La un moment dat tre să se termine”, spre Vlad despre bani, explicând că își pune mereu bani deoparte.

Primul video pe care l-au vizionat băieții a fost cu o campioană care a primit câteva palme de la antrenor înainte de a intra în ring.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 41. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Speak a povestit că același tratament primea și el înainte să intre pe teren când juca baschet. Vlad Drăgulin a avut și el o poveste similară de la karate.

Următorul video vizionat de băieți a fost cu un tânăr care a adormit pe un scaun de bar și a căzut, lovindu-se cu gura de un alt scaun, din fața lui.

“Ăla acuma mănâncă cu paiu, de ce mă întrebi”, spune Vlad, râzând.

În clipul care a urmat, erau doua mașini una langă cealaltă, iar șoferul din prima a dat manelele la maxim, încercând să acopere muzica ce se auzea din prima mașină. Șeptaru a dorit și el să intervină, felicitându-l pe cel care a pus manele.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Speak și Ștefania, adevărul despre cum reușesc să aibă o relație fericită. Ce au răspuns când au fost întrebați de gelozie

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x