Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 50. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 50.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 50 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 50 din Îs geană pi tini, Vlad Drăgulin și Speak le aduc fanilor săi noi video-uri amuzante.

La începutul episodului, cei doi vorbesc despre ce seriale au mai vizionat în ultima vreme.

Primul video pe care l-au vizionat băieții a fost cu o mămică și fiul ei, iar micuțul plângea pentru că noul lui prieten, un cățeluș, era bolnav. Mama lui, în schimb, își dorea foarte tare să importalizeze momentul, fiind mai preocupată de video, decât de tristețea fiului ei. Atât Speak, cât și Vlad au rămas înmărmuriți.

Citește și: iMai mult umor, episodul 5, 23 octombrie 2021. Vlad Drăgulin îl ceartă pe Pippino pentru că era neorganizat. Ce i-a spus Puiu

“A fost mare scandal. E de o lună. (…) Să facă un filmuleț pentru treaba asta”, a povestit Vlad.

Următorul video, care a stârnit hohote de râs, a fost cu un tânăr care spunea că mama lui l-a amenințat că îi taie o mână dacă îl mai vede la volan pentru că nu are încredere în felul în care acesta conduce. La sfârșitul video-ului, el apare fără o mână. Speak și Vlad izbucnesc în râs.

“Nu mă așteptam la asta…Superb! Cred că e mama aia de dinainte”, spune Speak.

Un alt video amuzant pe care l-au vizionat băieții a fost cu o gașcă de băieți de liceu care erau pregătiți să se certe sau să se bată și țopăiau.

“Erau niște canguri combinați cu lemuri”, spune Speak râzând.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 49. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 18:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x