Căutare Live

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ștefana Badiu a venit pentru Costel, dar l-a „vizat” și pe Bendeac: „Am petrecut o noapte de vis”

Ștefana Badiu, fostă concurentă a show-ului „Stand-up Revolution”, a urcat pe scena iUmor în ediția cu numărul 4 a sezonului 13, pregătind un moment de roast. Iată reacția lui Costel!

Ștefana Badiu i-a făcut roast lui Costel

iUmor/Antena 1

Ștefana Badiu a participat în trecut la „Stand-up Revolution”, acolo unde Costel este jurat. De data aceasta, comediantul a făcut parte și din juriul emisiunii iUmor, fiind ținta glumelor Ștefanei.

Ștefana Badiu, roast special pentru Costel, la iUmor sezonul 13

„Costel, pentru tine am venit. Caut un bărbat bun și greu …greu îl mai găsesc în ziua de azi. Mai ales după ce mă urc eu pe el.

Te-am căutat prin toată Antena după ce s-a terminat „Stand-up Revolution”, dar dispărusei. Te-ai făcut mic, chiar mai mic. Credeai că nu te mai recunosc. Să știi că eu vin după miros”, a spus ea.

Apoi și-a îndreptat atenția și către jurați. O „dezvăluire” legată de Mihai Bendeac a stârnit curiozitatea în sală și l-a surprins chiar și pe actor.

„Cheloo este inabordabil. Nu vă supărați, știu că aveți o relație dihotomică cu critica. Vă place să o dați, dar nu vă place să o luați.

Mihai, cu tine deja am petrecut o noapte de vis. Îți amintești? Sub lumina lunii, în parc. De ce te faci că nu mă cunoști? Se împingea cu fața în sânii mei și îi îndeplineam toate fanteziile. Pâna a venit Poliția și a început să țipe la mine că întind vopseaua pe peretele din IOR, că stric parcul…”

„N-am înțeles”, a zis Cheloo. „O prietenă de-a mea i-a făcut o pictură în parcul IOR”, a explicat ea.

„Delia, te ador. Ai spus de curând la radio că dacă te abții de la a mânca, n-ai niciun fel de libido. Iar dacă mănânci cu poftă, faci și alte lucruri cu poftă. Eu sunt total de acord. Uită-te la mine. Imaginează-ți cu ce poftă mănânc eu. Costel nu îmi ajunge nici la un aperitiv.

Costel, comediantul cu nume de administrator de bloc și față de nevastă de administrator de bloc. (..) Ești bărbat, ai 3 copii, dar pare că tocmai ai câștigat Miss Boboc”, a mai spus ea.

„Eu nu știu dacă ăsta e roast. Pe bune, e numai laudă. Faptul că îmi ziceți că arăt mai tânăr..Cine nu își dorește? Am 40 de ani și îmi spui că arăt ca un Miss Boboc…Hai să mergem într-o cameră”, a replicat Costel.

Ștefana Badiu și-a continuat numărul, care mergea în aceeași direcție. „Costel pare un hibrid între un copil de grădiniță inocent și un moș pervers”, a mai zis invitata.

La final, Ștefana le-a oferit juraților acadele, pe care le-a scos din sân. Lui Costel i-a adus însă un prezervativ. „Ai trei copii, mai potolește-te”, i-a spus ea.

„O femeie, indiferent de cum arată, dacă e conștientă de frumusețea ei, interioară și exterioară, poate să o transmită. Mie mi se pare o femeie extraordinat de frumoasă, senzuală rău”, a zis Costel la testimoniale.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Raluca Strugaru a ironizat emisiunea și i-a cucerit pe jurați: „E cel mai apreciat numă... iUmor, sezonul 13, 18 septembrie. Surpriza serii: Dan Badea l-a luat la roast pe Costel: „Am zis că nu o să vin pentru n...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x