Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Raluca Strugaru a ironizat emisiunea și i-a cucerit pe jurați: „E cel mai apreciat număr”

Raluca Strugaru a prezentat pe scena iUmor, în ediția cu numărul 3 a sezonului 13, un număr inedit în care a ironizat chiar emisiunea. Iată cum a arătat momentul care i-a cucerit pe cei 4 jurați!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Raluca Strugaru a ironizat emisiunea și i-a cucerit pe jurați: „E cel mai apreciat număr” Galerie
Raluca Strugaru a ironizat emisiunea și i-a cucerit pe jurați | Antena 1/iUmor

Raluca Strugaru a pus în scenă un număr care a stârnit hohote de râs, ironizând chiar emisiunea iUmor. Tânăra a demonstrat cu această ocazie că are talent și la actorie, nu doar la stand-up comedy. Raluca are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Politehnică. Concurenta a dezvăluit că este model, hostess, și că pozează și nud, în timpul liber.

Raluca Strugaru, număr ironic la adresa iUmor, în sezonul 13

„Îmi place să glumesc, să povestesc, să îi fac pe oameni să râdă, să se distreze”, a spus concurenta. Visul ei e să ajungă să facă stand-up la nivelul lui Micutzu, pe care îl consideră ca fiind cel mai bun din România.

„Am avut parte de șoc și groază după ce am descoperit că într-o partidă de tenis se geme mai mult decât într-o partidă de sex. Și știți care este partea amuzantă? Durează și mai mult. Mă face să cred că în viitor vom avea mai multe Simona Halep pe teren”, și-a început ea numărul.

Raluca a făcut publicul să râdă nu doar cu cele spuse, ci și cu grimasele pe care le-a făcut în completarea replicilor. Concurenta a dezvăluit că a fost și ea în public la iUmor și a primit suma de 40 de lei pentru a-i aplauda pe cei de pe scenă, glumind pe marginea subiectului.

I-a imitat apoi pe coordonatorii de platou, spre amuzamentul celor prezenți. „Știți ce înseamnă să aplauzi numere care nu trebuiau aplaudate? O iei creanga”, a zis ea, în timp ce imita o persoană din public.

La final, s-a prefăcut că „evadează” și că producția a „împușcat-o”. „Cine s-o împuște că n-avem buget de așa ceva”, a glumit prezentatorul Dan Badea.

„Mi-a plăcut subiectul abordat. A fost foarte amuzant”, a zis Mihai Bendeac.

„Foarte mișto că a făcut din asta un material. Oamenii ăia (publicul) chiar stau alături de noi atâtea ore”, a mai zis Dan Badea.

Jurizare Raluca Strugaru, la iUmor sezonul 13

Tânăra a reușit să îi cucerească pe jurați. „Impresionant. M-am și emoționat!”, a zis Delia. „Foarte bine. E cel mai apreciat număr de public, clar”, a zis și Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții.

„Ești foarte talentată”, a mai zis Delia. Concurenta a dezvăluit că de la 17 ani activează într-o trupă de teatru. A fost în public la iUmor, în sezonul trecut.

„Un număr cu o fată fermecătoare. Ai o carismă ieșită din comun”, a zis Mihai Bendeac. „Sunt convinsă că o să mai auzim de tine”, a mai zis Iulia Vântur.

„Este cel mai ironic număr la adresa iUmor și care lovește exact în această emisiune. Pentru mine ai fost o bucurie. Pentru tot ce se întâmplă în sală și nu se vede la montaj”, a zis Cheloo.

La final, pe panou au apărut 3 like-uri și un dislike din Partea lui Cheloo. Cântărețul a dat votul din greșeală însă, și l-a redresat. Raluca a plecat acasă cu 4 de „Da”.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Remus Iosub aka Ramore dă clasă cu glumele de „bombardier” iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Remus Iosub aka Ramore dă clasă cu glumele de „bombardier” Duminica, 18.02.2024, 23:59
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Comediantul Dan Badea revine pe scena iUmor, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Comediantul Dan Badea revine pe scena iUmor, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 13:41
Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Cel de-al doilea episod din iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1.

Joi, 22.02.2024, 13:42
Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce în fața juraților și a telespectatorilor, în fiecare duminică, de la 21:00, cele mai savuroase momente, dar și bonusuri atractive și, în premieră, alegerea unui Președinte iUmor.

Miercuri, 21.02.2024, 14:24
Mădălina Mihai, prima finalistă a sezonului 16 iUmor

Mădălina Mihai, prima finalistă a sezonului 16 iUmor

Mădălina Mihai, o „balanță nehotărâtă”, a venit cu un super moment de stand-up în faţa juriului iUmor.

Luni, 19.02.2024, 19:34
Ultimele știri
x