Căutare Live

Adi Dima, concurentul care l-a scos din sărite pe Mihai Bendeac: ”Eu femeie n-am, dar nu te lega de mașina mea!” Copoț: ”I-a pângărit iubita!”

Îl cheamă Adi Dima, e actor, iar în timpul liber face review-uri despre mașini pe Youtube. Acum, însă, a venit la iUmor, unde a oferit un moment cu totul și cu totul inedit. 

Adi Dima a urcat pe scena de la iUmor, sezonul 8 și a încercat să-i impresioneze pe jurați cu un roast inedit despre mașinile celor trei jurați.

”Din ce am înțeles, ai vrut să-ți vinzi mașina, te-ai văzut cu un posibil cumpărător, doar că, pus în fața faptului împlinit, n-ai putut să bați palma cu el. L-ai văzut că e pe cale să facă greșeala vieții lui și l-ai împiedicat. L-ai văzut că e pe cale să cumpere mașina și să fie greșeala vieții lui și l-ai oprit.”, i-a spus el lui Mihai Bendeac, care însă, n-a ”gustat” momentul și s-a enervat.

Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

"Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea", i-a spus el, care a continuat: ”M-a enervat foarte tare!”

Ce a putut să spună despre mașinile celorlalți jurați de la iUmor, află în clipul de mai sus!

Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri