Antena Căutare

Alexandru Hanu a adus pizza juraţilor de la iUmor! Mihai Bendeac: „Cine te-a lăsat să treci de audiții?”

Alexandrul Hanu a fost concurentul cu cele mai multe surprize. Acesta a prezentat în fața juriului un număr de stand up în care a vorbit despre experiența lui din timpul când lucra la o pizzerie din Constanța.

Alexandru Hanu a adus pizza juraţilor de la iUmor! Mihai Bendeac: „Cine te-a lăsat să treci de audiții?” Galerie
Alexandru Hanu

Pentru a-și susține numărul, acesta a venit cu o pizza pentru fiecare jurat. Să fie aceasta acțiune o strategie de a mitui juriul? Chiar dacă ar fi fost așa, numărul lui Alexandru nu a fost chiar la ce se așteptau aceștia. Supus să asculte un număr plictisitor, Bendea a început să întrebe în latou cine anume i-a spus concurentului că este amuzant.

„Ce e amuzant în ceea ce ai spus tu aici?”, a răbufnit Delia, vizibil iritată de momentul stânjenitor. „Și pizza asta e rece”, a continuat ea.

Alexandru Hanu a adus pizza juraţilor de la iUmor! Mihai Bendeac: „Cine te-a lăsat să treci de audiții?”

Alexandru Hanu

Cheloo i-a lasăt pe Delia și Bendeac să părăsească masa juriului și a rămas în continuare cu Alexandru încercând să scoată ceva de la el care să fie demn de un număr iUmor. Chiar dacă nu a trecut mai departe, Alexandru a spus tare și răspicat „nu regret nimic”.

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!"... Ce s-a întâmplat la iUmor ediția nouă. Revenire spectaculoasă și un sărut cu Patrick Cottet, un număr de magie spectacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x