Antena Căutare

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!"

Daniela Oloș a surprins atât publicul cât și juriul atunci când a pășit pe platoul de la iUmor. Cu un moment de stand up în care aceasta s-a autoironizat.

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!" Galerie
Daniela Olos

Daniela a început în forță spunând „am fost foarte urâtă” și având pe fundal o poză cu ea din profil, în care i se poate observa nasul. Momentul ei i-a surprins pe toți, vând în fața ochilor o diferență enormă.

Aceasta a continuat cu glume vulgare în cea mai mare parte a timpului, care au stârnit râsete, însă acest număr nu a fost pe placul lui Bendeac. Acesta consideră că Daniela a virat ce se cere și nu a fost naturală atunci când a scris textul.

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!"

Daniela Olos

A fost primul moment de standup pe care aceasta l-a susținut în fața unui public, iar Cheloo s-a simțit dator să continue cu o glumă în tonul momentului ei spunând „aplaudați-o pe virgina noastră”. Deși nu a primit votul de a trece mai departe din partea lui Bendeac și Chello, Delia i-a oferit un like pentru încurajare, afirmând că i-a plăcut numărul.

Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România! Cheloo: „prietene, eu nu te înțel... Alexandru Hanu a adus pizza juraţilor de la iUmor! Mihai Bendeac: „Cine te-a lăsat să treci de audiții?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x