Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

iUmor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Alina Eremia le declară război juraților iUmor!: „Delia, dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!”

Alina Eremia a venit fixată pe jurații de la iUmor! Textul acesteia a fost plin de glume acide atât pentru Delia, Cheloo și Bendeac, cât și pentru vedetele din lumea mondenă. 

Alina Eremia

Alina a mai venit o dată pe scena de la iUmor, atunci când a fost hipnotizată de un concurent, care i-a ordonat să se îndrăgostească de Bendeac. Aceasta i-a adus aminte lui Mihai că doar hipnotizată s-ar putea apropia de el, și de căsătorit nici nu s-ar pune problema.

Nici Cheloo nu a scăpat de gura Alinei. Aceasta i-a spus că: „tu pentru mine ești mort”. Alina Eremia le declară război juraților iUmor, spunându-i Deliei: ”Dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!”.

Glumele pe seama Deliei nu s-au oprit aici! Alina i-a spus Deliei că ea nu are nevoie de aplicația aia Face App, „e de ajuns să te uiți la Loredana Groza”. Și, supărată fiind pe răutățile spune Irinei Rimeș, aceasta a spus că „nu știu cum spune lumea că Irina are două fețe! Dacă ar fi așa, de ce ar alege să o poarte fix pe aceasta?”.

Jurații au fost foarte încântați de roast-ul Alinei, spunând că este perfect și că nu se putea mai bine! De asemenea, artista s-a ales și cu o poreclă în această seară: „Alina Viperemia”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro