Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

„Ați avut o lactație spirituală, domnișoară”. Alina Rîbu l-a dat gata pe Cheloo, în finala iUmor: „Vorba unui înțelept: că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept”

Alina Rîbu a prezenta un număr de stand-up comedy în versuri. Concurenta a folosit jocuri de cuvinte pentru a-și prezenta numărul cu care a participat în finala sezonului 8 iUmor, și care a reprezentat un protest la adresa criticilor ei.

Alina Rîbu, concurenta de la iUmor a avut un număr inedit și diferit de celelalte din concurs. Tânăra mămică a creat un moment de comedie bazat pe fapte reale.

citește și: Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Un detaliu ce a captat atenția tuturor a fost faptul că tot numărul concurentei a fost în versuri deștepte, surprinzătoare, ce au uimit încă de la primele fraze!

Moment de senzație, în versuri

Se pare că inspirația concurentei a pornit de la criticile pe care le-a primit în mediul online, după ce a participat la iUmor.

citește și: Alina Rîbu, câştigãtoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1

Numărul ei a fost un răspuns inteligent la reacțiile vehemente și critice ale internauților.

Momentul ei a fost apreciat de jurați, care i-au mulțumit pentru prezența în emisiune, iar Alina, evident, s-a ales cu trei like-uri din partea juraților, care i-au dat șansa de a lupta pentru marele premiu din finala sezonului 8 iUmor!

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Alina Rîbu, prin SMS la 1313, după "start vot",(numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro