Antena Căutare

„Ați avut o lactație spirituală, domnișoară”. Alina Rîbu l-a dat gata pe Cheloo, în finala iUmor: „Vorba unui înțelept: că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept”

Alina Rîbu a prezenta un număr de stand-up comedy în versuri. Concurenta a folosit jocuri de cuvinte pentru a-și prezenta numărul cu care a participat în finala sezonului 8 iUmor, și care a reprezentat un protest la adresa criticilor ei.

Alina Rîbu, concurenta de la iUmor a avut un număr inedit și diferit de celelalte din concurs. Tânăra mămică a creat un moment de comedie bazat pe fapte reale.

citește și: Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Un detaliu ce a captat atenția tuturor a fost faptul că tot numărul concurentei a fost în versuri deștepte, surprinzătoare, ce au uimit încă de la primele fraze!

„Ați avut o lactație spirituală, domnișoară”. Alina Rîbu l-a dat gata pe Cheloo, în finala iUmor: „Vorba unui înțelept: că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept”

Moment de senzație, în versuri

Se pare că inspirația concurentei a pornit de la criticile pe care le-a primit în mediul online, după ce a participat la iUmor.

citește și: Alina Rîbu, câştigãtoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1

Numărul ei a fost un răspuns inteligent la reacțiile vehemente și critice ale internauților.

Momentul ei a fost apreciat de jurați, care i-au mulțumit pentru prezența în emisiune, iar Alina, evident, s-a ales cu trei like-uri din partea juraților, care i-au dat șansa de a lupta pentru marele premiu din finala sezonului 8 iUmor!

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Alina Rîbu, prin SMS la 1313, după "start vot",(numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Uită tot ce știai până acum! Paul Diaconescu a scris istorie curată în finala iUmor! Cheloo: „Mă simt deochiat! Este pro... Teodora Nedelcu, spaima copiilor și deliciul adulților, în finala iUmor! „Îmi era teamă să nu ies din depresie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x