Antena Căutare

Amalia Popescu s-a trezit cu soțul pe scenă, la „iUmor”! Ce surpriză au avut jurații emisiunii

O concurentă care a făcut show de zile mari în ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” este Amalia Popescu. Numărul său de stand up comedy a primit numai laude și aplauze!

Amalia Popescu și soțul său, Mihai, pe scena „iUmor”

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

Încurajată de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, concurenta din această ediție din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” a început în forță cu o glumă în care a dezvăluit că Moise a fost primul om care a primit informații din cloud, pe tabletă!

Stârnind interesul celor trei jurați, Amalia Popescu și-a continuat numărul de stand up comedy bazat pe glume scurte, dar extrem de surprinzătoare și savuroase.

Amalia Popescu și soțul său, spectacol savuros pe scena iUmor

„Doamna a venit cu un număr macabru de glumițe adunate de unde s-a putut, într-o glumă de un leu”, a fost de părere Cheloo.

Surpriza a fost și mai mare atunci când jurații „iUmor” au descoperit că în sală se află și soțul femeii, care a dorit să se înscrie în sezonul 9, dar nu a reușit, fiindcă regizorul emisiunii nu a crezut în potențialul său.

Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul incredibil: Cheloo l-a trimis pe soțul concurentei pe scenă și l-a pus să își facă numărul de stand up comedy, fără să conteze ce părere are regizorul de data aceasta!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Nicolae Foca a stat în carantină pentru a veni pe scena „iUmor”, cu un număr de stand up comedy... Gabriel Militaru a revenit pe scena „iUmor” cu un număr de stand up comedy cu și despre Diavol...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x