Andreea Raicu, ținuta elegantă și sexy cu care a atras atenția tuturor pe scena iUmor

Frumoasa Andreea Raicu, mereu elegantă și rafinată, și-a făcut prezența la iUmor pentru un roast de zile mari, impresionându-I pe jurați cu atitudinea ei.

Frumoasa Andreea Raicu, mereu elegantă și rafinată, și-a făcut prezența la iUmor pentru un roast de zile mari, impresionându-I pe jurați cu atitudinea ei.

antena 1

Andreea Raicu a fost invitată la iUmor pentru a face roast și, deși a spus că nu știe să fie răutăcioasă, a încercat să facă glume și la adresa altora.

Mereu o prezență delicată, diafană și feminină, Andreea Raicu l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Bendeac, cel cu care a fost coleg la aceeași televiziune în trecut.

Andreea Raicu și-a început cariera ca model, în 1995, la vârsta de 18 ani, și după ce a câștigat mai multe concursuri de modelling, a devenit om de televiziune, prezentând mai multe emisiuni de divertisment. Apoi Andreea a fost și redactor la o revistă de modă și frumusețe, unde la lucrat timp de 6 ani.

De-a lungul anilor, vedeta a devenit un model de urmat în materie de fashion și stil de viață sănătos, promovând intens tehnici de yoga și meditație, pe măsură ce și-a construit cariera de life coach.

Pe partea de dezvoltare personală, Andreea Raicu îi încurajează și pe alții să gândească și să mănânce sănătos. Tocmai de aceea, vedeta a lansat în 2012 o carte numită "Mănâncă și arată bine!".

Andreea Raicu face furori cu ținuta sa extravagantă

Înainte să înceapă numărul de roast, Mihai Bendeac a ținut să facă o precizare.

“Andreea, vreau să-ți spun (…) că sezonul acesta din păcate eu n-am pupat nimic”, o minte Mihai Bendeac.

“Să vedem dacă poți să pupi în seara asta”, i-a transmis Andreea Raicu.

Andreea a purtat o rochie arginte, cu mânecă lungă, acoperită cu paiete. Rochia cu decolteu adânc i-a pus în evidență bustul amplu și picioarele interminabile. Rochia scurtă i-a atras atenția lui Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 5 mai 2021. Andreea Raicu, o prezență elegantă, face furori. “Să știi că a ieșit și pe camera chimia dintre tine și Mihai”

“Oricum mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi”, i-a spus Andreea Raicu, care și-a arătat picioarele sexy de după pupitrul iUmor.

“Andreea Raicu este o femeie absolut superbă”, spune Mihai Bendeac în culise.

“Ne-am bucurat groaznic să o vedem pe Andreea Raicu în carne și oase”, spune Cheloo.

Roast-ul Andreei Raicu la iUmor

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că e potrivită pentru acest roast.

“Eu am o meserie și zic să o lăsăm pe Paula Chirilă să facă asta”, a zis invitata iUmor.

Adevăratul motiv pentru care și-a dorit să vină la iUmor a fost pentru a o convinge pe Delia să facă împreună un duet.

“Doar că nu trebuie să o convingi că ea face duet cu oricine”, spune Andreea.

Citește și: iUmor, 5 mai 2021. Anna Lesko, roast-ul incendiar care l-a emoționat pe Mihai Bendeac. “Ah, frământă-mă!”

“Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut”, spune Andreea.

“Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult”, a mai zis Andreea.

Vorbind și despre scris cărți și cum ar trebui ca ea să mai scrie încă una, Andreea a menționat și cartea lui Mihai Bendeac.

“Tu îți dai seama că dacă ești zen ești una cu universul. Și tu, Mihai, fiind bipolar, ai putea să fi două cu universul”, i-a transmis lui Mihai.

Andreea Raicu a trecut și la prezentatori, luându-l la roast pe Șerban.

“Eu în locul lui Șerban n-aș participa la Eurovision că sunt sigură că nu se poate clasa mai jos de ultimul loc. E un fel așa de Andreea Bălan. De cânta dansează extraordinar”, spune Andreea.

Ultimele știri