Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Anna Lesko, roast-ul incendiar care l-a emoționat pe Mihai Bendeac. “Ah, frământă-mă!”

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Anna Lesko, într-o ținută senzonațională, gata să îl ispitească pe Mihai Bendeac și să facă roast în același timp.

anna lesko iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Anna Lesko | antena 1

În urmă cu două sezoane, Mihai Bendeac spunea că și-ar fi dorit foarte mult să o vadă pe Anna Lesko în platoul iUmor pentru că o îndrăgește foarte mult. Dorința i-a fost îndeplinită de către producătorii emisunii, doar că juratul nici măcar nu știa ce îl așteaptă.

“Chestiile cu ea gătind mi se pare senzaționale. (…) N-am văzut exact ce gătea, că eu nu mă uitam la mâncare, dar era foarte bine tot contextul”, spunea Mihai Bendeac în sezonul 8 al show-ului iUmor.

Într-o ținută exotică, care îi lăsa la vedere abdomenul perfect și îi contura frumos formele, Anna Lesko a pășit în scenă, dezinvoltă ca întotdeauna.

Având în vedere că ea și Mihai Bendeac nu se întâlniseră niciodată, atmosfera avea să fie incendiară.

Anna Lesko avea la îndemâna masa de gătit pe care frământa un aluat. Reacția lui Mihai atunci când a văzut-o e una de milioane.

“Ah, frământă-mă!”, spune juratul iUmor.

“Anna Lesko la iUmor. Dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună”, spune Cheloo.

Anna Lesko a început roast-ul în forță

“Am auzit că soția lui Dan Badea este foarte pudică. Și pe cât de pudică e ea, am auzit că el e așa, un pudelaș”, a zis Ana la adresa prezentatorului iUmor.

Între timp, cel puțin unul dintre jurați nu părea deloc să îi cadă în plasă Annei Lesko.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Nicu Ungureanu revine la iUmor cu forțe proaspete. “Bă acuma probabil că și Dumnezeu a ațipit un pic”

“Eu am privit-o pe Anna Lesko în această seară ca pe o viperă”, spune Cheloo în culise.

“Te hipnotizează (…) și nu mai știi de tine, uiți”, a completat Delia.

“Fă ceva! Nu sta ca tâmpitu aici!”, îl încuraja Delia pe Mihai Bendeac.

“Femeia i-a dat până la un moment dat cu hipnoză și apoi i-a dat cu regresie, nu știu cu ce”, a completat Delia în culise.

Vorbind despre prietenia ei cu Delia, Anna Lesko îi spune lui Mihai:
“Am putea să ne împărtășim într-o seară, eu cu Delia”, zice Anna.

“La ce biserică?”, o întreabă amuzat Mihai Bendeac.

Anna Lesko l-a invitat pe scenă, dar Mihai a spus că preferă să o asculte de la masa juriului.

“O amintește în topul picioarelor perfecte, în topul celor mai frumoase corpuri. (…) El nu a cunoscut, nu a avut tiparul ăsta până acum”, spune Delia.

“Consider că este genul de femeie care joacă pe degete bărbații mai slabi de înger”, spune Cheloo.

“Băi, femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-I plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, extrem de neștiutoare, de neajutorate”, a mai zis Delia.

“Atunci când gătești e ca și când ai face un duș. Tre să ai mare grijă de toate părțile pe care pui mâna”, i-a mai spus Anna lui Mihai.

Cheloo nu a mai rezistat și s-a enervat.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Cu arma pregătită, Arnold Schwarzenegger a adus un roast istoric explozibil pe scena iUmor

“Băi, stai așa un pic. Tu mă enrvezi în momentul ăsta. De ce nu intri în acest joc? Fata îți arată decență momentan. Ți-ai dorit, a venit, maestre!”, i-a zis Cheloo pe Mihai.

“Mihai, tu m-ai dorit aici?”, l-a întrebat Anna Lesko pe juratul iUmor.

“Înainte să plesnesc, să-mi crească tensiunea, am această curiozitate. Efectiv când vorbești cu un bărbat, nu știu, la o primă întâlnire, așa vorbești?”, a întrebat-o Mihai pe Anna Lesko.

“Miau-miau, mrr-mrr, să facă și mâncare. Ce mai vrei?”, îl întreabă Cheloo pe Mihai.

“Cât mai frămânți coca aia?”, o întreba Mihai pe Anna Lesko.

Anna a spus că a terminat și a așezat aluatul în tavă și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou.

“Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. (…) Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că o secundă în care un bărbat lasă controlul din mână nu e bărbat”, a spus Mihai Bendeac în culise.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Marian Drăgulescu face acrobații cu glumele, luându-i la roast pe jurații iUmor... Andreea Raicu, ținuta elegantă și sexy cu care a atras atenția tuturor pe scena iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x