Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Probleme în dragoste și dezvăluiri picante! Bogdan Nonic i-a lăsat mască pe jurații iUmor: „Mi-am înșelat iubita cu același băiat. Sper că a durut-o”

Bogdan Nonic a revenit pe scena emisiunii „iUmor” cu un număr surprinzător de stad-up comedy cu și despre iubire. Concurentului î-a fost dor în perioada izolării să mai stea la o coadă sau să aplaude la aterizarea avionului, așa că a făcut haz de necaz și a creat un moment plin de umor.

Bogdan Nonic a pășit pe scena iUmor cu un număr de stand up comedy pornind de la situația creată în contextul pandemiei de coronavirus. Se pare că izolarea la domiciliu a adus ceva inspirație unora dintre concurenții iUmor!

Se pare că lui Bogdan Nonic i-a fost dor de zborul cu avionul, dar și să petreacă timp la coadă așteptând, iar din aceste amintiri a creat un moment de stand up comedy demn de toată admirația.

Bogdan Nonic în finala iUmor, sezon 8

Mihai Bendeac a fost de păreră că emoțiile l-au copleșit pe concurentul aflat pe scena iUmor. Se pare că și ceilalți concurenți au remarcat emoțiile pe care le-a avut tânărul, în finala iUmor, sezonul 8.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Cu toate acestea, Bogdan Nonic și-a adunat forțele și, încurajat de juriu, și-a continuat numărul de stand up comedy, cât de bine a putut!

Bogdan Nonic a fost favoritul publicului în cea de-a cincea ediție iUmor

Urmăriți momentul inedit, accesând clipul video de mai sus, difuzat în finala iUmor, sezonul 8.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro