Antena Căutare

Probleme în dragoste și dezvăluiri picante! Bogdan Nonic i-a lăsat mască pe jurații iUmor: „Mi-am înșelat iubita cu același băiat. Sper că a durut-o”

Bogdan Nonic a revenit pe scena emisiunii „iUmor” cu un număr surprinzător de stad-up comedy cu și despre iubire. Concurentului î-a fost dor în perioada izolării să mai stea la o coadă sau să aplaude la aterizarea avionului, așa că a făcut haz de necaz și a creat un moment plin de umor.

Bogdan Nonic a pășit pe scena iUmor cu un număr de stand up comedy pornind de la situația creată în contextul pandemiei de coronavirus. Se pare că izolarea la domiciliu a adus ceva inspirație unora dintre concurenții iUmor!

Se pare că lui Bogdan Nonic i-a fost dor de zborul cu avionul, dar și să petreacă timp la coadă așteptând, iar din aceste amintiri a creat un moment de stand up comedy demn de toată admirația.

Probleme în dragoste și dezvăluiri picante! Bogdan Nonic i-a lăsat mască pe jurații iUmor: „Mi-am înșelat iubita cu același băiat. Sper că a durut-o”

Bogdan Nonic în finala iUmor, sezon 8

Mihai Bendeac a fost de păreră că emoțiile l-au copleșit pe concurentul aflat pe scena iUmor. Se pare că și ceilalți concurenți au remarcat emoțiile pe care le-a avut tânărul, în finala iUmor, sezonul 8.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Cu toate acestea, Bogdan Nonic și-a adunat forțele și, încurajat de juriu, și-a continuat numărul de stand up comedy, cât de bine a putut!

Bogdan Nonic a fost favoritul publicului în cea de-a cincea ediție iUmor

Urmăriți momentul inedit, accesând clipul video de mai sus, difuzat în finala iUmor, sezonul 8.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de... Sică, cel care imită, show uriaș! A făcut box cu felii de carne în sufragerie, mai ceva ca Rocky! Marius Coandă a mimat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x