Antena Căutare

Camila Basterra, număr senzațional de acrobație pe scena iUmor. Delia: „Numărul tău a fost cel mai bun din istoria iUmor!”

Cel de-al șaselea episod iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Camila Basterra, număr senzațional de acrobație pe scena iUmor. Delia: „Numărul tău a fost cel mai bun din istoria iUmor!” Galerie
Camila Basterra, număr senzațional de acrobație pe scena iUmor. Delia: „Numărul tău a fost cel mai bun din istoria iUmor!” | Antena 1

Printre ei se numără și Camila Basterra, care a venit pe scena iUmor cu un număr senzațional de acrobație la trapez, care i-a fascinat pe cei patru jurați.

Citește și: Romică Țociu și Cornel Palade stârnesc hohote de râs pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Sunt fanul lor!”

Camila Basterra i-a cucerit pe jurați încă din primele momente de când a intrat pe scenă

Camila Basterra i-a cucerit, rând pe rând, pe Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo, încă din primele momente de când a intrat pe scenă. Numărul ei de acrobație la trapez l-a făcut pe Bordea să declare că „este genul de număr la care, sincer, nu ai multe de zis, decât că este foarte bine realizat. Mă întreb, câteodată, de ce noi, românii, nu facem așa ceva?!”.

Camila a ridicat sala în picioare, iar numărul său a impresionat-o pe Delia, care i-a mărturisit: „Numărul tău a fost cel mai bun din istoria iUmor!”, continuând: „Doamne, cât mi-ar plăcea să mă pot manifesta așa la trapez. A fost artă. Artă! Efectiv, ne-ai dat clasă!”.

Despre ce număr este vorba, ce reacții au mai avut cei patru jurați și ce voturi a obţinut concurenta, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și în AntenaPLAY.

Citește și: Teodora Nedelcu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Romică Țociu și Cornel Palade stârnesc hohote de râs pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Sunt fanu... iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Alexandra Cărare sperie juriul, și nu doar cu numărul său de stand-up...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x