Antena Căutare

Teodora Nedelcu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor

Cel de-al cincilea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

colaj foto cu teodora nedelcu, poza cu ea si catalin bordea la iumor sezonul 15 Galerie
Teodora Nedelcu a venit cu un super moment de umor negru în faţa juriului iUmor | Antena 1

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Luca Udățeanu, Arkadio și Solange, Baba Anxi, Teodora Nedelcu și Artwerk Crew. Teodora Nedelcu a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Teodora Nedelcu s-a calificat în finala emisiunii iUmor sezonul 15

Teodora Nedelcu a venit cu un super moment de umor negru în faţa juriului iUmor, moment cu care i-a cucerit pe juraţii show-ului de la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc a revenit cu o nouă invenție: mașina antistres, care te scapă de impotență

Cu atât mai mult cu cât nu venise pentru a urca pe scenă. „Am venit aici să vă salut şi m-a enervat Bordea! A zis <Nu mai umblaţi cu toate aproape câştigătoarele!>. Trebuie să urc pe scenă!”, a dezvăluit concurenta, care trecuse în vizită la platoul iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Artwerk Crew, numărul de twerk la care Natanticu și-a cerut scuze de la poza cu Lizi

Înainte de a-i acorda cei 4 de DA, juraţii nu au ratat ocazia să o laude pe Teodora. „Este Morticia Addams pentru umorul românesc. Are tehnică şi ştie să bucure oameni!”, a mărturisit Cheloo, în vreme ce Cosmin Natanticu a completat: „Ea a venit în vizită şi Bordea a provocat-o? Şi a ieşit asta?! Am râs de m-am prăpădit! Ai evoluat extraordinar de mult!”.

Şi pe Delia, concurenta a cucerit-o cu momentul său: „Eu sunt şocată de cât de bine a fost! A fost amazing! iUmor are nevoie de oameni ca tine! Ai un stil al tău!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x