Antena Căutare

Când începe iUmor, sezon 11. Cel mai iubit show de comedie revine în forță la Antena 1

iUmor revine cu cel de-al 11-lea sezon. În această toamnă, weekend-ul aduce doza generoasă de umor excentric la Antena 1. Iată când va avea loc marea premieră iUmor, sezon 11.

Cei trei jurati iUmor - Cheloo, Delia si Bendeac
iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon | Antena 1

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Citește și: Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, și-a pus formele în evidență cu o rochie mulată. Cum arată

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

iUmor revine în forță la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon. Când va avea loc premiera

iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon. Premiera va avea loc pe 25 septembrie 2021, de la ora 20.00.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Citește și: Radu Bucălae s-a căsătorit. Cum arată mireasa și cine au fost nașii de cununie pentru fostul concurent de la iUmor și partenera sa

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Radu Bucălae s-a căsătorit. Cum arată mireasa și cine au fost nașii de cununie pentru fostul concurent de la iUmor și pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x