Bendeac: "Fi-ți-ar capul ăla de proastă!" Actrița cu care a lucrat împreună, dezvăluiri pentru Mihai: "Sunt însărcinată!"

Sezonul 8 iUmor. Actrița Ilona Brezoianu, secretara Flori din serialul de comedie Mangalița, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Sezonul 8 iUmor. "Deci eu pe Ilona o îndrăgesc enorm. O urmăresc pe Instagram. Am descoperit-o în story-urile lui Bendeac, acum ceva timp, când mergea la repetiții.. I-am dat follow. Îmi palce enorm, e genul de fată care îmi dă senzația că am putea fi cele mai bune prietene și că am face cele mai nebune chestii", spune Delia încântată de Ilona Brezoianu, actrița care joacă acum în Mangalița.

Ilona Brezoianu a lucrat împreună cu Mihai Bendeac

"Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd", spune Mihai Bendeac.

Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a pozat pe ascuns picioarele

Ilona Brezoianu, moment de roast

"Sunt actriță în multe spectacole de teatru, unde lumea se bate pe invitații. Sunt destul de cunoscută, eu sunt cea care s-a dus la un salon să-și facă un tratament corporal și daomna de acolo a zis: "Eu cred că e mai bine să începem cu fața!". Adevărul e că sunt o operă de artă, zici că m-am operat să semăn cu tablourile lui Picasso", spune la începutul roastului Ilona.

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

Puteți urmări iUmor în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1 cu jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Urmărește întreg momentul în clipul de mai sus!

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Ultimele știri