Surpriză pentru Cheloo! Daniel Lazăr, cântărețul din "Toate-s la fel" roast DUR sub centură: "Delia fuge de maternitate ca Bendeac de faimă!"

Sezonul 8 iUmor. Cantaretul Daniel Lazăr, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Sezonul 8 iUmor. Cheloo, încântata la maximum de prezenta artistului Daniel Lazăr pe scena iUmor: "M-am bucurat foarte mult când l-am văzut pe Lazăr pentru că este un om pe care îl apreciez foarte mult. Pentru mine este fascinant, este o capacitate din punct de vedere muzical", spune juratul.

Cum s-a cunoscut Cheloo cu Daniel Lazăr?

"La sugestia unui prieten. Mi-a spus: - Du-te, fă o piesă cu băiatul ăsta, e un tip de calitate -. Ne-am dus. Am râs, am constat un sfert de oră că semănăm foarte mult a ca oameni. Suntem la fel de demenți, la fel de tâmpiți. Nu pot să mă bucur decât că lucrează cu noi", spune Cheloo despre omul cu care a făcut piesa "Toate-s la fel".

"Băi, ești nebun, Şerban Pavlu??" Jurații uimiți de prezența actorului: "Voi vă luați aici de niște oameni care muncesc!"

Să înceapă roastul!

"Sunt Daniel Lazăr și dacă pentru unii sunt ăla care are voce de popă de la paraziții, pentru alții sunt ăla care cântă cu toți, ăla care nu apare la TV, ăla pe care nu-l știe nimeni, ăla care din seara asta n-o să mai fie prieten cu Cheloo, ăla despre care Bendeac v-a spus "Bă, da' cine e ăsta până la urmă?", spune la începutul roastului Daniel Lazăr.

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

Puteți urmări iUmor în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1 cu jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Urmărește întreg momentul în clipul de mai sus!

Ultimele știri