Antena Căutare

Ce relație este între Delia Matache si Mihai Bendeac. Jurații de la „iUmor” au făcut declarații unul despre celălalt

Delia Matache și Mihai Bendeac au răspuns în repetate rânduri speculațiilor venite din partea fanilor, cum că ar avea o relație amoroasă. Cei doi jurați ai emisiunii „iUmor” au explicat ce fel de relație au, de fapt.

Ce relație există între artiștii Mihai Bendeac și Delia Matache

Delia și Mihai Bendeac au o relație apropiată de prietenie și reușesc să creeze împreună momente care stârnesc hohote de râs în rândul fanilor. În pauzele de la filmările emisiunii iUmor, aceștia au discuții amuzante, care le evidențiază relația de prietenie.

Care este relația dintre Delia și Mihai Bendeac

Tema banilor pe care îi cheltuie Delia pe haine este un subiect intens dezbătut de actorul Mihai Bendeac, care ironizează brandurile scumpe.

De asemenea, și mâncarea este unul dintre subiectele cu care Mihai Bendeac nu ezită să o ia peste picior pe colega lui. Recent, Delia a anunțat că a intrat la dietă, iar Bendeac a adus la masa juriului un platou cu prăjituri, pentru a-i testa limitele artistei.

Cei doi se distrează împreună și îi distrează pe urmăritori și pe TikTok, creând conținut.

@iumor.romania incepe😅

A post shared by Delia (@delia) on

Așadar, relația dintre Bendeac și Delia este una de prietenie, presărată cu glume tachinări, dar și cu ajutor reciproc. De fiecare data când Bendeac a considerat că un concurent o jignește pe Delia a intervenit pentru a-I lua apărarea colegei lui la masa juriului de la iUmor.

Delia, despre relația cu Mihai Bendeac: Suntem un cuplu. Ca Stela și Arșinel

„Suntem un cuplu. Putem să fim Stela și Săndel. Ca Stela și Arșinel”, a declarat Delia în cadrul emisiunii iUmor, despre relația ei cu Mihai Bendeac.

În urmă cu doi Ani, Mihai Bendeac a transmis un mesaj pentru a încerca să pună capăt speculațiilor legate de relația sa cu artista. Actorul a precizat că deși îl calcă pe nervi d emulte ori, Delia este o prietenă pe care o iubește extreme de mult.

„Pe lângă talentul Dumnezeiesc al unei voci / sensibilități care mă determină / ajută să nu o omor, această ființă are și un alt talent nativ: acela de a mă călca temeinic pe nervi. Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea”, a declarat Mihai Bendeac despre Delia.

Cine este Mihai Tasici, concurentul care a fost votat să ajungă direct în finala iUmor. Cheloo: ”Nefericirea ta ne înves... Cine este Claudiu Teohari sau Teo, comediantul care a făcut senzație la "iUmor"...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x