Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat la „iUmor”, ediția zece. Mihai Bendeac a fost "băgat" în sicriu. Cheloo a renunțat la postul de jurat în favoarea unui participant din juriu, iar foști concurenți au ridicat sala în picioare

Ediția zece din iUmor a adus în fața juraților concurenți cameleonici și efervescenți! Am fost încântați să revedem concurenți care au fost și în sezoanele trecute, dar și noutăți care au surprins publicul! Juriul a trecut prin zeci de emoții, de la frică și teamă, până la mulțumire și bucurie.

„iUmor”, ediția zece

Ediția zece de la iUmor a început cu un fost concurent mentalist. Reacția lui Mihai Bendeac este una mondială: și-a pus foile pe față când a văzut cine își face apariția în platoul celei mai tari emisiuni de divertisment! Se pare că acesta a mai fost la iUmor și le-a dat peste cap lumeaa juraților. S-au trezit cu șoareci în cafea, apa era sărată, iar energia acestuia "te fura".

Mentalistul intră în lumea juraților și le demonstrează că știe la tot ce se gândesc! Miahi Bendeac a avut parte de un șoc de proproții după ce a fost dus în lumea "de dincolo" și a văzut că în sicriu era o fotografie imensă cu el. Surpriza de proporții a fost atunci când, din sicriu, a ieșit Dorian Popa.

”Felicitări Mihai Bendeac, mă așteptam să mori!”, a fost mesajul de la final al mentalistului.

Continuăm cu un concurent de pe meleaguri străine care cântă și trage... vânturi cu palmele fără a se simți jenat în vreun fel!

Delia este în extaz: "Ăsta e de-al meu!"

Emisiunea a continuat cu un concurent care l-a făcut pe Cheloo să renunțe la postul de jurat iUmor.

"Cucu sunt și mi-a fost dor să ajung la iUmor", cântă sprinten concurentul din această seară.

Și continuă în acceași manieră: "Am venit cu o floricea să i-o dau lui Delia"

Mihai Bendeac privește siderat la concurentul care își execută numă rul pe scenă: "Se produce ceva cu creierul meu când văd folclor"

Domnul Cucu spune că știe să facă sobe, linguri de lem, dar nu apucă să termine de spus că intervine Cheloo: "Dar glume știți să faceți?". Însă, Mihai Bendeac intervine pentru a-l ajuta pe concurent să nu se precipite: "Vă rog să nu vă destabilizați, domnul meu!"

Un spectator din public intervine: "Poate termină!", fapt care i-a distrat pe Bendeac și pe Delia: "Excelent! Bravo, bravo!"

Cheloo, stupefiat de faptul că numărul continuă a decis să părăsească platoul și să pună "jurat" un băiat din public!

iUmor continuă cu un moment marca Delia, Bendeac și Cheloo. Când nu au ce să facă, jurații improvizează momente pline de haz! Bendeac îi cere Deliei să intre în jocul lui: "Tu ești mama mea, eu sunt într-o situație dramatică. Tu trebuie să mă omori!"

Actorul urma să fie ucis cu o "banană". Totul părea să meargă bine, numai Delia nu funcționa!

Trebuia să-și ucidă "fiul" pe ascuns numai că ea îl mângâia cu pumnalul.

"Cum să mă mângâi cu pumnaulul? Păi da nu-l văd?", reacționează Bendeac.

Sceneta se destramă și intră Cheloo în acțiune ucigându-l pe Bendeac cu o banană.

Jurații iUmor s-au jucat alba-neagra cu Cristian Denis și s-au "scurtcircuitat"! "Copilu, unde-i bila?"

Concurentul din această seară intră cu multă forță în platou: "Sunt Cristian Denis și sunt scamator!"

Acesta ne învață, cât de cât, cum stă treaba cu alba-neagra. Știe să manevreze bine bilele și paharul, dar face și manevre care îi duc în eroare pe jurați și pe cei prezenți.

Nu are bile sub pahare, dar are un kiwi și lime!

Ți-l mai amintești pe: "A fost odată ca-n povești"?? A revenit la iUmor și recită "Deșteaptă-te române!"

Acesta a început să cânte o melodie și să demonstreze juraților că el poate să pronunțe, ba chiar să interpreteze muzical "A fost odată ca-n povești", ceea ce nu reușea să facă prima dată când a venit.

La sfârșitul numărului, acesta spune că va câștiga alegerile prezidențiale, iar la auzul acestor afirmații, Bendeac îl supune la o probă!

Concurentului i s-a cerut să recite două versuri din Imnul României!

Momentul este hilar: "Deșteapt-te-te-te române!"

Dan Ștefănescu face haz de necaz pe scena iUmor. ”Căsnicia mea este exact invers cum mi-am imaginat...". Concurentul din această seară intră în forță: "Gâsca când s-a văzut grasă și pe picioarele ei a început să prindă cioc. Am zis că o iau și mă duc la televizor. Mda, mi-au zis că nu am voie cu soția!"

Nicola Virdis, concurentul din Sardinia a venit la iUmor să arate câteva mișcări de dans aiurite, menite să strârnească râsul!

Șerban Copoț și Dan Badea au simțit să salveze momentul și au intervenit: "Noi suntem aici, angajați , să simulăm inteligența!"

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro