Live acumAcces Direct
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Ce s-a întâmplat la „iUmor”, ediția opt. Acrobații uluitoare, niște purceluși muzicali, un roast vampiric, un rap battle și un bunic pictor fără haine!

Din Japonia, în România, în Australia! A opta ediție a celui de-al șaptelea sezon al show-ului „iUmor” a fost presărat cu cele mai amuzante momente. Senmaru ne-a emoționat cu acorbațiile sale, Adi Gheo ne-a amuzat cu roastul său, Claudiu Purcărin ne-a făcut să cântăm, iar Pricasso a fost...memorabil!

Cosmin Seleși, simpaticul prezentator al show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, a luat cuvântul la „iUmor”! În mai puțin de zece minute, a executat tot ce-a prins!

„Dragii mei, mă bucur mult că m-ați prins, în cele din urmă. Ar fi fost urât din partea voastră să spuneți că v-am refuzat doi ani la rând...eu am așteptat să aveți și voi audiență. Asta e!”, și-a început Cosmin Seleși roastul.

Are 70 de ani, vine din Australia, este bunic și spune că este un tip timid. Dezbrăcat, cu o pălărie roz uriașă pe cap, Pricasso a început să picteze...pensula fiind înlocuită cu ACEL organ!

Se simțea în aer că urmează...CEVA! Delia mărturisește că este curioasă să vadă ce se ascunde în spatele cortinei ce masca scena. În culise, Pricasso le spunea lui Dan Badea și lui Șerban Copoț că are emoții, dar că speră ca oamenilor să le placă momentul pregătit de el și să râdă.

„Când am auzit că minorii trebuie să iasă din sală, m-am așteptat la ce e mai rău, la ceva nedifuzabil”, a povestit Delia.

Cum e viața unui vampir? Cu ce își ocupă viața eternă? „În principiu, dorm și, în timpul liber, cuceresc”, a explicat Adi Gheo.

Contele Dracula a făcut roast la „iUmor”. După o intrare spectaculoasă, Adi a urcat pe scenă. Concurentul a oferit câteva minute de glume de bandă rualntă, combinând momentele de stand-up cu glumele la adresa juraților.

Senmaru are 50 de ani și a venit tocmai din Tokyi, Japonia, pentu a-și încerca norocul la „iUmor”. „Ceea ce voi face astăzi este și meseria mea”, a spus concurentul, înainte de a urca pe scenă.

„Este un fel de artă tradițională japoneză. Sunt 20 de ani de când fac acest tip de reprezentație, însă această artă dăinuiește de peste 400 de ani în Japonia”, a explicat Senmaru.

Sincer, pătrunzător, concis! În doar câteva minute, Senmaru a ținut juriul și publicul cu sufletul la gură.

Claudiu Purcărin și-a luat inima în dinți și s-a întors a „iUmor”. Are un număr nou, cu care nu a apucat să se obinuiască, așa că a urcat pe scenă cu ceva emoții!

După patru ani de la prima lui aparițe pe scena „iUmor”, Claudiu Purcărin s-a întors cu nou număr muzical. Înarmat cu ma mulți porci de jucărie, Claudiu a recreat câteva piese autohtone, printre care, pentru nostalgici anilor ’90, piesa „Vino la mine”, a trupei N&D.

Știe că numerele de magie au stârnit de multe ori reacții nedorite din partea juriului, dar Victor Dorobanțu crede că numărul lui este unul câștigător. Pentru că făcuse un pact secret cu Mihai Bendeac, Cheloo a avut ocazia de a juca rolul asistentului de magician.

„Experimentez de fiecare dată și văd ce șochează omul cel mai mult. Trucul favorit e cel care îl face pe om să se simtă cel mai bine”, a explicat Victor Dorobanțu.

Pentru „iUmor”, Victor spune că a pregătit un moment scurt și la obiect, ce „încearcă să îi sperie pe jurați făcându-i, în același timp, să se simtă comozi în scaunele lor”.

Tineri, simpatici și plini de încredere. Adrian și Andrei au urcat pe scena „iUmor” gata de bătălie! Bătălia rimelor, desigur.

„Am venit la iUmor să fac un pic mișto de el, el de mine. Nu ne-am planificat nimic dinainte, nu am făcut nicio repetiție”, au explicat băieții.

Momentul concurenților a început ca un roast al juraților, în ritm de hip-hop. Apoi, Mihai Bendeac și Cheloo i-au provocat să intre în pielea lor!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro