Antena Căutare

Victor Dorobanțu și Cheloo, moment de magie pe scena „iUmor”: „Vreau să văd ce îi șochează cel mai mult pe oameni”

Știe că numerele de magie au stârnit de multe ori reacții nedorite din partea juriului, dar Victor Dorobanțu crede că numărul lui este unul câștigător. Pentru că făcuse un pact secret cu Mihai Bendeac, Cheloo a avut ocazia de a juca rolul asistentului de magician.

Victor Dorobanțu și Cheloo, moment de magie pe scena „iUmor”: „Vreau să văd ce îi șochează cel mai mult pe oameni”
Victor Dorobanțu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru „iUmor”, Victor spune că a pregătit un moment scurt și la obiect, ce „încearcă să îi sperie pe jurați făcându-i, în același timp, să se simtă comozi în scaunele lor”.

„Toți magicienii care au venit la iUmor v-au enervat cu anumie chestii. În general, cu trucuri cu cărți”, le-a spus concurentul juraților.

Pe-asta n-ai mai auzit-o! Cum sună „Vino la mine” cântată la purceluși?! Claudiu Purcărin a ridicat sala în picioare... Adrian și Andrei s-au bătut în rime. Primul rap battle de la „iUmor” a ieșit cu scântei pentru jurați: „Cheloo deja ne-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x