Antena Căutare

Cine e Bia Khalifa, concurenta care a apărut acoperită doar de maști. Ce lucruri a dezvăluit despre ea la "iUmor"

Bia Khalifa a luat cu asalt scena iUmor în ediția doi a sezonului 10. Frumoasa concurentă a apărut acoperită doar de măști de protecție și a lăsat cu gura căscată publicul.

Bia Khalifa într-un halat de satin, roz și într-o lenjerie intimă din măști de protecție Galerie
Bia Khalifa a făcut cele mai picante dezvăluiri despre viața sa personală

La cei 20 de ani, Bia Khalifa a venit foarte încrezătoare pe scena emisiunii "iUmor", unde a făcut cele mai picante dezvăluiri despre viața sa personală și despre cariera sa în industria muzicală.

Frumoasa concurentă este o fană înrăită a operațiilor estetice, a tatuajelor, dar și a ținutelor foarte sexy. Aceasta a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată într-o lenjerie intimă din măști de protecție.

Cine este Bia Khalifa, prima femeie din România cu OnlyFans

Deși numărul său nu a reușit să impresioneze jurații, însă destănuirile sale în ceea ce privește viața sa personală i-a surprins pe toți. Aceasta a mărturisit faptul că se simte fericită atunci când cheltuie bani sau se operează.

Bianca le-a mărturisit celor trei jurați care sunt pasiunile sale, iar pe primul loc se numără muzica. Cântă ceea ce simte și are la activ trei piese, ultima sa piesă fiind numită "Trendsetter".

Concurenta a fost întrebată de către Delia și ce gen de bărbați îi plac, iar aceasta a răspuns foarte direct că îi plac cei care au baby face, sunt inteligenți și o ascultă. "Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine.", a zis ea.

Bianca le-a mai spus juraților că nu a reușit să termine liceul, mai mult decât atât, tânăra are doar opt clase, însă acest lucru nu o afectează și se consideră o persoană cultă, care citește cărți foarte des.

Frumoasa concurentă a ținut neapărat să mărturisească că este prima femeie din România, care și-a făcut OnlyFans, iar abonamentul său este de trei ori mai scump decât cel al site-urilor de filme.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

Când a venit vorba despre unde se vede peste cinci ani, răspunsul ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Aceasta a mărturisit că îi place foarte mult să călătorească și că sigur se vede într-o țară pe care nu a vizitat-o până acum, iar iubitul ei ar trebui să fie fanul ei numărul unu și să o susțină în cariera muzicală.

Bianca a mai spus și faptul că nu stă prea mult timp în România, iar recent s-a întors din Albania.

Ce este OnlyFans

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se poate căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care tinerii pot face bani. Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Citește și: Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului... Bia Khalifa, ipostaze fierbinți pe rețelele sociale. Cum se fotografiază concurenta de la "iUmor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x