Antena Căutare

Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme

Actriță și abia la început pe drumul în stand-up, Gabriela Porumbacu a convins atât jurații iUmor, cât și pe cei de acasă că merită un loc în finala celui de-al nouălea sezon.

Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme
Gabriela Porumbacu

Gabriela Porumbacu are 24 de ani, este din București și este actriță. Spune că cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut a fost să slăbească peste 60 de kilograme: "Era o combinație minunată. 1,85 metri cu 130 de kilograme, eram ceva superb", povestește actrița.

Deși Șerban Copoț a crezut că poate trage cu arcul, poate să fie contorsionistă sau chiar săruturi cu Bendeac, Gabriela Porumboiu a venit la iUmor cu un număr de stand-up.

Cea mai bună glumă pe care a auzit-o este spusă de un copil. "Auzi, auzi, vezi că oceanul e pe dreapta". :) Tu te-ai prins?

Actrița Gabriela Porumbacu a mers în finala emisiunii „iUmor”

Gabriela Porumbacu i-a încântât pe cei trei jurați de la emisiunea „iUmor” cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă, așa că se va întâlni în marea finală cu ceilalți șapte preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu și Alin Georgescu.

Citește și: Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"

”Numărul a fost foarte bun, a folosit toată această nemulțumire în favoarea ei!”, a spus Delia, care s-a amuzat copios de glumele cu femei înalte făcute de Gabriela, iar până la final nici ea, nici Mihai Bendeac nu și-au putut ascunde curiozitatea și s-au apropiat de concurentă pentru a-și da seama cu adevărat cât de înaltă este aceasta. ”E ca și cum ai avea un stejar și două lalele”, a remarcat amuzat Cheloo.

Actrița Gabriela Porumbacu merge în finala „iUmor”, sezonul 9... Cine este Carmen, blonda de la Duo Vitalix, care l-a fascinat pe Mihai Bendeac de cum a urcat pe scena iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x