Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

iUmor

SEZONUL 7 | VINERI | ora 20.00

Cine este Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor: prima parteneră de scenă a lui Arșinel, după moartea Stelei Popescu

Irena Boclincă, actrița care a câștigat sezonul 6 iUmor punând în scenă parodii cu Viorica Dăncilă, premierul României, este originară și Chișinău și a jucat pe scenă alături de Alexandru Arșinel.

Irena Boclinca, castigatoare iUmor

Irena Boclincă, actrița care a câștigat sezonul 6 iUmor punând în scenă parodii cu Viorica Dăncilă, premierul României, este originară și Chișinău și a jucat pe scenă alături de Alexandru Arșinel.

Actriţa Irena Boclincã a câștigat sezonul 6 iUmor, după ce a pus-o încã o datã în scenã, extraordinar, pe Viorica Dãncilã, premierul României. Cu un moment viral încã din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusã în marea finalã pe actriţa originarã din Republica Moldova a fost una uriaşă.

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincã a fost pur şi simplu copleşitã de emoţii. Ceea ce a fost însă emoționant pentru toată lumea a fost faptul că ea ales să doneze premiul

„Sã ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargã cãtre cineva care poate nu cã ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi…Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor.

”Tot timpul am vrut sã fac un act de caritate şi niciodatã nu am avut posibilitatea, nu am avut bani ca sã fac asta!”, a mai complet Irena pe scena iUmor.

Vasi este concurentul din Iaşi care la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distofrii musculare, dar care, în ciuda faptului că și-a pierdut forța fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară.

Irena Boclincă, ”cel mai bun text din istoria iUmor”

Prestația Irenei Boclincă din finala iUmor a fost una de excepție, jurații, dar și publicul, fiind impresionați.

„Este unul dintre cele mai puternice numere de la iUmor pe care le-am avut vreodatã! Este un numãr care face cinste acestei emisiuni!”, a mãrturisit Cheloo la jurizarea finalei iUmor, iar Bendeac a completat: „Eram nãucit, era veninos…ideea cu bodyguarzii, senzaţionalã…doamna prim ministru, am rugãmintea sã îi transmiteţi doamnei Irina cã este o mare actriţã, iar celui care a scris acest text, acest discurs, cã este, posibil, cel mai bun text din istoria iUmor!”, a mai completat juratul. Delia a crezut încã de pe atunci în şansa ei: „Impecabil! Felicitãri, eu cred cã sunteţi câştigătoarea iUmor din acest sezon!”.

Irena Boclincă, partenera lui Alexandru Arșinel

Actriţa Irena Boclincă s-a născut pe 4 decembrie 1980 la Zăicani, Republica Moldova, și a ales să se dedice spectatorilor după ce a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Bălți și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

În aprilie 2018, Irena Boclincă a făcut cuplu cu Alexandru Arşinel pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac", în spectacolul aniversar al lui Gheorghe Ursachi, "Cei 70 de ani de acasă". La momentul respectic, Alexandru Arșinel a ținut să precizeze că Irena Boclincă este prima sa parteneră de scenă după moartea Stelei Popescu

”Domnul Arșinel este un om extraordinar, înainte de a ieși împreună în scenă ne-am întâlnit să repetăm, așa că emoții am avut doar la prima repetiție, când nu știam cum să îl abordez, cum să mă comport, apoi nu a mai fost nevoie. E un om simplu, a glumit cu mine și, în plus, spectacolul a fost la mine acasă, la Chișinău, iar el mi-a făcut o intrare în scenă ca de divă! M-a emoționat momentul în care a spus că după moartea Stelei eu sunt unica actriță alături de care a ieșit în scenă. Atunci chiar mi-au dat lacrimile”, a povestit Irena Boclincă într-un interviu pentru revista Viva.

Și-a lăsat cariera din Moldova și a luat-o de la început în România

Irena Boclincă a fost timp de șapte ani pe scena teatrelor din Republica Moldova și a colaborat cu mai multe posturi de televiziune, însă a decis să o ia de la capăt în România.

”În 2015 am lăsat tot și am venit în România. Mi-a fost foarte greu, dar simțeam că nu se mai întâmplă nimic, iar când veneam în turnee în România, mă simțeam ca acasă aici. (...)

Venisem fără bani, din apartamentul meu am ajuns în cămin, într-o cameră cu cinci fete, cu baie la comun, dar am zis că acesta e cursul lucrurilor și că sigur trebuie să fie și mai bine. În 2016 am prins o colaborare la Teatrul Național, în timp ce aveam și examene. După ce m-au văzut jucând la examene, toți au început să mă vadă cu adevărat. În 2017 am ajuns pentru niște proiecte în București, de atunci am colaborat cu Circul Metropolitan, iar când am auzit de preselecțiile iUmor am zis să încerc, mai ales că am mai vrut o dată, dar nu eram sigură pe materialul meu atunci”, a povestit Irena Boclincă pentru sursa citată.

Citește și: Cum a ajuns actrița Irena Boclincă să o parodieze pe Viorica Dăncilă la iUmor: ”Mi-au zis că mă pricep să copiez oamenii!”

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube