Căutare Live

Cine este Lavinia Dalea, concureta iUmor care i-a surprins pe jurați cu look-ul inocent și glume dure

Lavinia Dalea, deși pare o fire inocentă și are o gingășie de copil, i-a uimit pe jurații iUmor aseară cu “adevărurile” ei spuse în glumă.

Cine este Lavinia Dalea, concureta iUmor care i-a surprins pe jurați cu look-ul inocent și glume dure

Juriul se întreba dacă ideile ei revelatoare vin din cărțile bibliotecii în care lucrează. Lavinia i-a asigurat că nu e așa. Simțind că are o latură artistică, dar neștiind cum să și-o exprime, Lavinia și-a încercat norocul și la X Factor, în sezonul 8.

“E vorbă care zice așa: <<Să te mai urci o dată pe calul de pe care ai căzut>>. Eu zic că mai bine schimbi calul”, a spus Lavinia, după experiența de la X Factor.

Din păcate, când a a aflat că partea de voce nu strălucește, Lavinia s-a amționat și mai tare și și-a canalizat talentul pe scris. Astfel, ea și-a făcut singură textul pentru iUmor. Concurenta iUmor spune că se bucură nespus de meseria pe care o are, considerând-o foarte frumoasă.

După ce și-a scris replicile pentru iUmor, Lavinia a mărturisit că a făcut o repetiție și a rugat o prietenă să o asculte, cerându-I părerea.

“Practic am avut un spectator. Ea a apreciat. A zis că mi-ar da un like”, a mărturisit Lavinia.

Când a fost întrebată ce va face pe scenă, Lavinia a dorit să păstreze o notă de mister, spunând că va face “ceva special”.

“Am văzut că a fost o seară specială și eu sunt cireașa de pe tort, bomboana de pe colivă. Vedem...”, a adăugat Lavinia.

Vezi aici momentul Laviniei Dalea.

Povestea Jasminei Negrea. Cine este tânăra pe care Mihai Bendeac a sărutat-o în ediția 11 iUmor... Cine e Dana Hauer sau “Pisi”, concurenta iUmor care nu și-a putut controla emoțiile...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x