Antena Căutare

Cine este Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor. Cum a devenit celebru pe Internet

Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor, a impresionat telespectatorii cu umorul său autentic în marea finală a show-ului. Concurentul a luat cu asalt scena și a făcut cele mai savuroase glume despre viața de taximetrist, însă foarte puțini sunt cei care știu cine este el și cum a devenit celebru pe Internet.

Colaj cu Mihai Radu la iUmor Galerie
Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor, a impresionat telespectatorii cu umorul său autentic în marea finală a show-ului. | Antena 1

Mihai Radu, șoferul de ridesharing, a câștigat simpatia publicului încă din audițiile sezonului 12 iUmor. Concurentul a pășit pe scena show-ului plin de emoții, dar mai pregătit ca niciodată să arate juraților de ce este în stare.

Glumele sale savuroase despre viața de taximetrist l-au adus pe tânăr tot mai aproape de Marea Finală, care a avut loc pe 22 mai 2022. Acesta s-a „luptat” pentru marele premiu de 20.000 de Euro cu alți 12 participanți: Darisian Ștefan Luncanu, Radu Giurcă, Claudia Amuzică, Roxana Chiperi, Scuze Noi, Eduard Moise, Rikito Watanabe, Dragoș Stan, Emanuel Doduț, Zsolt Rosznai, Emanuel Bighe și Vlad Barbu.

Citește și: Finala iUmor, lider de audienţă. Mihai Radu a plecat acasă cu trofeul iUmor și premiul de 20.000 de Euro

Finala a fost una plină de momente amuzante, surprize de neuitat și situații imprevizibile. Cheloo, Delia, Mihai Bendeac și Mihai Petre s-au bucurat din plin de cele mai haioase numere de stand-up comedy, dar și de momente incredibile de magie sau dans.

Printre cei care au obținut 4xDA din partea juraților și au mers la votul publicului se numără Darisian Ștefan Luncanu, Radu Giurcă, Mihai Radu, Claudia Amuzică și Roxana Chiperi. Telespectatorii au votat intens, iar Mihai Radu a fost desemnat câștigătorul sezonului 12 iUmor.

Cine este Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor

Mihai Radu a cucerit pe toată lumea cu felul său carismatic și glumele autentice, însă puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, câștigătorul sezonului 12 iUmor. Concurentul a dezvăluit încă din auziții că în viața de zi cu zi este șofer de ridesharing.

Tânărul a mărturisit că este foarte mândru de meseria sa, pe care o practică cu mult drag. În timpul momentului său din audiții, acesta a spus că este din București și că este „taximetrist care nu vede șapaga”.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu, naturalețea și umorul său au stârnit hohote de râs. "Bravo, Bucșă!"

De asemenea, Mihai Radu este foarte celebru pe Internet, în mod special pe platforma TikTok. Câștigătorul sezonului 12 iUmor publică des filmulețe în mediul online din, care reușesc să strâng mii de like-uri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurentul show-ului își încântă zilnic prietenii de pe TikTok cu cele mai amuzante și neașteptate videoclipuri prin care își prezintă activitățile din viața de zi cu zi.

Cum a reacționat Mihai Radu când a aflat că este câștigătorul sezonului 12 iUmor

Emoțiile au fost simțite la cote maxime de către cei 5 concurenți de la iUmor care au mers la votul publicului. Presiunea și-a făcut simțită prezenta pe umerii lor până în momentul în care Dan Badea și Șerban Copoț au anunțat câștigătorul sezonului 12 iUmor.

În urma voturilor, Mihai Radu a fost desmenat victorios. Acesta nu s-a așteptat nici măcar o secundă ca poate prin „cursa de 20.000 de Euro”.

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu, vizibil emoționat.

iUmor continuă cu sezonul 13. Înscrierea la preselecțiile celui mai nou sezon s-au deschis, iar doritorii se pot înscrie casting.a1.ro.

Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu este câștigătorul sezonului 12 iUmor. A primit marele premiu de 20.000 euro. Cum a ... Finala iUmor, lider de audienţă. Mihai Radu a plecat acasă cu trofeul iUmor și premiul de 20.000 de Euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x