Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu, numărul de stand-up autentic care a uluit. "Nu avem acum câștigătorul pe scenă? Eu așa zic”

Mihai Radu, concurentul iUmor care a fost ales chiar de jurații iUmor să meargă în marea finală, e extrem de emoționat în această seară.

mihai radu la iumor sezonul 12 Galerie
Mihai Radu, concurentul iUmor care a fost ales chiar de jurații iUmor să meargă în marea finală, e extrem de emoționat în această seară. | Antena 1

Mihai Radu a dat pe spate juriul în semifinala iUmor cu naturalețea și umorul său. Concurentul iUmor, supranumit și Bucșă, este un povestitor talentat și jurații au spus că nativ este foarte amuzant.

El a zis că i-a fost de ajuns o zi de muncă pentru a se inspira și a-și construi materialul pe care a fost nevoit să îl scrie într-o singură zi.

Mihai Radu, numărul de stand-up care a zguduit scena

“Toate povestirile pe care o să vi le spun sunt din viața mea”, a zis Mihai.

Concurentul iUmor a intrat în scenă și a început să vorbească despre cum a cunosut-o pe soția lui. În doar 6 luni, cei doi s-au căsătorit și erau și pe punctul de a deveni părinți.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roxana Condurache, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs. “Odă bărbatului"

“Eu eram supărat, ea era bosumflată la altar”, a zis Mihai Radu despre soția lui.

Pentru că ea era însărcinată și devenise foarte dificilă, Mihai a decis să meargă la treabă și să mai câștige niște bani. Când era în mijlocul cursei și avea un client, soția lui l-a sunat că urma să nască. El a ajutat-o să ajungă la spital.

Atunci când a văzut-o brancardierul, Mihai i-a zis că soția lui e doar balonată și caută o toaletă. Jurații iUmor au început să râdă în hohote.

“Un copil e ca un RO-ALERT. Din 3 în 3 ore te sperie”, spune concurentul iUmor.

După ce au ajuns acasă, el și-a dat seama cât de greu este să ai un copil.

“Băi, eu ies la muncă că m-am bucurat prea mult de copilul ăsta. Mai bucură-te și tu singură că pe mine m-a zăpăcit de bucurie. Și așa reacționez eu de bucurie, îmi vine să muncesc”, i-a zis Mihai soției sale.

Prima cursă pare că a fost un blestem pentru că a luat o doamnă cu 5 copii.

“Sunt toți ai dumneavoastră sau trei așteaptă autobuzul?”, a întrebat Mihai când a văzut cei 5 copii.

El are numai peripeții cu clienții săi care apelează la ei pentru ride sharing. Concurentul iUmor a povestit despre o mămică cu fetița ei care avea rău de mașină.

“Eu am numit-o copilul-sifon. Arunca cu chiftele. (…) La un moment dat aveam pe umăr zici că eram colonel”, spune Mihai, stârnind hohote de râs.

Jurizare Mihai Radu în finala iUmor, sezonul 12

Mihai Radu, un povestitor de excepție, i-a făcut pe Delia și Mihai Bendeac să îl aplaude stând în picioare.

“Băi, băiatule, este o poveste extraordinară”, a zis Mihai Bendeac.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

“Eu cred că Mihai Radu este cu adevărat un om vesel”, a zis Cheloo.

“Și-a găsit vocația”, a spus Dan Badea din culise.

“Ce zici mă, Mihăiță? Nu avem acum câștigătorul pe scenă? Eu așa zic”, i-a zis Delia lui Mihai Bendeac.

“Este umorul simplu, românesc”, a zis Cheloo.

“Ai o naturalețe copleșitoare. (…) Cred că ai lipici la public (…) Ești foarte bun”, spune Delia.

“E interesant, pentru că începutul nu mi-a plăcut, după care ușor ușor te-ai încălzit. (…) Imaginile le vedeam foarte clar. Mi-a plăcut numărul tău”, i-a transmis Mihai Petre.

Mihai Radu a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală cel puțin 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit. Pentru a-l vota pe Mihai Radu, trimite SMS la 1313 cu textul "MIHAI".

Finala iUmor, sezonul 12. Radu Giurcă a impresionat jurații iUmor cu autoironia sa: “Numărul a făcut burtă la un moment ... Finala iUmor, sezonul 12. Claudia Amuzica, în rochie de mireasă, pregătită pentru Mihai Bendeac: “Casă de piatră!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x