Antena Căutare

Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și dă de pământ cu Valentine’s Day: „E disperată după cadouri”

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și dă de pământ cu Valentine’s Day: „E disperată după cadouri” Galerie
Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și dă de pământ cu Valentine’s Day: „E disperată după cadouri” | Antena 1

Noul sezon iUmor va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Premiera sezonului 16 va fi deschisă de Cosmin Natanticu, juratul iUmor care, sătul până peste cap de toate sărbătorile impuse, dă de pământ cu Valentine’s Day: „Eu nu înțeleg asta cu Valentine’s Day, pentru că nici măcar nu e sărbătoarea noastră! Cheloo a avut dreptate: <<Aș sărbători Ziua Îndrăgostiților, dacă tot anul aș fi lăsat în pace!>>, argumentând că Lizi, soția lui „E disperată după cadouri și e din ce în ce mai greu să o impresionez!”.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut juratul iUmor, dar şi dacă au fost sau nu de acord cu remarcile lui ceilalţi colegi din juriul show-ului de la Antena 1, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al sezonului 16, difuzat duminică, de la 21.00, la Antena 1.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1 și în AntenaPLAY, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Citește și: Cosmin Natanticu, la iUmor: „Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”

Sezonul 16 iUmor va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1

„Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!”, dezvăluie Emi, în vreme ce colegul lui de prezentare, Cuza, completează: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor”.

Citește și: Cel de-al 16-lea sezon iUmor va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x