Antena Căutare

Cristian Dumitru a prins o finală iUmor. Acum e mare vedetă, atât de mare încât: "La primul meu autograf şi pixul a fost derutat!"

Cristian Dumitru, finalist al sezonului trecut de la iUmor, a fost invitatul special al ediţiei. Concurentul a pregătit un stand up comedy de senzaţie!

Așadar, Cristian Dumitru a revenit pe scena iUmor, în calitate de invitat de această dată, cu moment special pregãtit pentru juriul, public, telespectatori.

Acum e vedetă căci, vorba aceea, a apărut pe scenă lângă Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. N-o spunem noi, o spune chiar el! "La primul meu autograf şi pixul a fost derutat!", mărturisește Cristian Dumitru. Motivul? Domnișoara care i l-a cerut era... unguroaică!

Vă amintiți de "Vine pensia"?

Da, el e, unul dintre membrii trupei de umor Ha-Rap. La momentul respectiv, Cristian Dumitru și colegul său de scenă au urcat pe scena iUmor cu o piesă senzațională de trap care a reușit să-i uimească pe Delia, Cheloo și Bendeac.

Vezi AICI momentul din sezonul 7 iUmor!

Jurații s-au arătat atunci impresionați cei doi “bătrânei” și piesa lor “Vine pensia”. La fel și telespectatorii care i-au trimis în finala sezonului trecut.

„Femeia nu are oase!”. O contorsionistã din Spania îi pune pe jar pe juraţii „iUmor”! „Provin dintr-o familie de circari... Doru Ivanov a făcut senzaţie pe scena de la iUmor: "Copilul meu a fost exmatriculat la doi ani şi jumătate de la gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x