Antena Căutare

Doru Ivanov a făcut senzaţie pe scena de la iUmor: "Copilul meu a fost exmatriculat la doi ani şi jumătate de la grădiniţă!"

Doru Ivanov este cel de-al doilea invitat special al ediţiei de la Iumor! Concurentul a stârnit hotote de râs cu stand up-ul său!

El este Doru Ivanov. E vechi în breasla stand-up-erilor și acum ceva timp a avut o revelație: să vină la iUmor, să-l vadă toată țara. Bună alegere, căci de atunci Doru e nelipsit atunci când vine vorba de momente de umor. A adus un show special, în calitate de invitat, și în sezonul 8 al emisiunii.

Dacă ați dat deja play clipului de mai sus, atunci spor la râs!

Doru Ivanov a cucerit juriul și publicul în sezonul 4

Doru Ivanov este câștigătorul primei edițiii ”iUmor” din sezonul 4 și concurentul care a reuşit nu doar să-l facă pe Cheloo să râdă cu lacrimi, ci și să aplaude în picioare numărul său de stand-up legat de problemele de relație ale unui bărbat, mărturisește că este foarte legat de familia sa, în ciuda faptului că spectacolele de stand-up îl poartă prin toată țara.

Vezi aici: Atenție, se râde! Doru Ivanov: ”Când un șnițel are mai multe Like-uri ca tine, ai o problemă!”

Doru Ivanov a copilărit la Piatra Neamț, dar locuiește acum în București, împreună cu familia sa. ”Când nu sunt plecat în țară cu spectacole, încerc să petrec cât mai mult timp cu familia", spunea Doru, acum ceva timp.

Cristian Dumitru a prins o finală iUmor. Acum e mare vedetă, atât de mare încât: "La primul meu autograf şi pixul a... Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x