Antena Căutare

Acrobații senzuale și show sexy, interzis minorilor! Cristina Garcia l-a făcut pe Mihai Bendeac să se bâlbâie, în finala iUmor: „Băi, vă rog eu frumos”

Cristina Garcia i-a lăsat mască pe toți cu un spectacol sexy de acrobație, chiar dacă aceasta a participat în finala sezonului 8 iUmor prin Skype, din cauză că nu a putut ajunge la emisiune, în contextul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, concurenta a avut un număr de senzație!

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, printre aceștia fiind și Cristina Garcia, care și-a prezentat numărul prin videoconferință.

citește și: Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Cristina Garcia a avut un număr extrem de spectaculosn în finala iUmor, sezon 8. Tânăra s-a ridicat la înălțime, la propriu, de unde ne-a arătat mobilitatea și dexteritatea de care dispune.

Acrobații senzuale și show sexy, interzis minorilor! Cristina Garcia l-a făcut pe Mihai Bendeac să se bâlbâie, în finala iUmor: „Băi, vă rog eu frumos”

Cristina Garcia în sezonul 8 iUmor

Cristina Garcia, show sexy în finala iUmor

Concurenta a creat un moment de suspans când a ales să facă un număr de acrobație demn de toată admirația, pe care juriul iUmor l-a apreciat la adevărata lui valoare, în calitate de act artistic.

citește și: Publicul a decis! Cristina Garcia este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor

Numărul Cristinei a fost adaptat situației actuale, asfel că tânăra și-a început numărul folosind ca recuzită o mască de protecție, pe care și-a dat-o jos de pe față folosindu-și picioarele!

"Numărul tău nu a fost unul amuzant, dar a fost extrem de palpitant," a fost comentariul pe care i l-a transmis Bendeac concurentei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmăriți momentul concurentei, accesând clipul video de mai sus, difuzat în finala iUmor, sezonul al optulea.

Teodora Nedelcu, spaima copiilor și deliciul adulților, în finala iUmor! „Îmi era teamă să nu ies din depresie”... Mihai Bendeac, aproape în lacrimi în finala iUmor! Adrian Stoica l-a dat gata pe jurat cu un număr senzațional de dresaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x