Antena Căutare

Publicul a decis! Cristina Garcia este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor

Cristina Garcia, o concurentã venitã tocmai din Madrid, cu un numãr special de contorsionism i-a pus pe jar pe juraţi şi a fost favorita publicului în cea de-a noua ediţie iUmor, asigurându-şi astfel un loc în marea finalã a show-ului.

Chiar dacã la repetiţii a speriat toţi bãrbaţii din platou, cu recuzita folositã, pe juraţi, Cristina Garcia i-a cucerit în unanimitate cu momentul sãu de contorsionism.

“Provin dintr-o familie de circari, aşa cã am învãţat acasã tot ce ştiu! Reprezint cea de-a cincea generaţie de acrobaţi!”, le-a mãrturisit Cristina juraţilor iUmor.“Senzaţionalã! Sunt cuceritã! Femeia nu are oase!”, a exclamat Delia, imediat dupã momentul Cristinei. Pe Mihai Bendeac însã, concurenta l-a lãsat fãrã cuvinte, la propriu: “Mã şocam eu de mine însumi!”, a glumit în culise juratul iUmor, dupã momentul Cristinei.

citește și: Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Cristina Garcia li se alãturã în finala iUmor lui Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodorei Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalenei Chihaia și Alinei Rîbu.

Publicul a decis! Cristina Garcia este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor

Cristina Garcia, câştigãtoarea celei de-a noua ediţii iUmor

Cristina Garcia a cucerit publicul iUmor

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Publicul a decis! Cristina Garcia este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor

Cristina Garcia, câştigãtoarea celei de-a noua ediţii iUmor

Cristina Garcia a ajuns în finala iUmor

"Avem un caz clasic de arab la psihiatru!" Momentul pentru care juraţii au votat cu trei de "DA" făr... Ai să râzi de râsul lui! Mihai Bendeac nu se poate abține! Cu ce credeți că seamănă? |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x