Căutare Live

Cum arată Deniz Brizo de la iUmor în costum de baie. Are trei copii și un corp impecabil

Deniz Brizo s-a ironizat la iUmor și a stârnit râsete în public. Chiar dacă jurații nu au fost foarte încântați de număr, s-au amuzat de mai multe ori de glumele ei. Și, cum aspectul fizic al lui Deniz n-a trecut neobservat, iată cum arată în costum de baie.

Deniz Brizo s-a ironizat la iUmor și a stârnit râsete în public. Chiar dacă jurații nu au fost foarte încântați de număr, s-au amuzat de mai multe ori de glumele ei. Și, cum aspectul fizic al lui Deniz n-a trecut neobservat, iată cum arată în costum de baie

Antena 1

Deniz Brizo a revenit la iUmor sezonul 11, după ce în sezonul 10 a venit pentru a prezenta un text cu diverse stări. În ediția din 5 decembrie 2021, concurenta a urcat pe scenă cu o foaie cu text în mână și a vorbit despre căsnicia sa.

„Am să vă povestesc despre mine și cum stă treaba la mine acasă. Sunt cu soțul meu de mulți ani. Îmi place când îmi spune: iubire, facem și noi o ciorbă? Și când termin eu treaba îmi spune că suntem minunați împreună”, a spus ea.

Însă jurații nu au părut foarte încântați. Dincolo de faptul că au considerat-o nepregătită pe Deniz, ea a bifat o apariție impecabilă la iUmor.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Deniz Brizo a vorbit despre viața ei: „Mai bine să regreți ceva decât să nu regreți”

Cum arată Deniz Brizo de la iUmor în costum de baie

În mediul online, Deniz Brizo are o comunitate uriașă. Doar pe Instagram, contul ei este urmărit de peste 42.000 de persoane. Mămică de trei, Deniz postează rar imagini în costum de baie.

Majoritatea postărilor ei o arată în ținute sexy, dar care-i acoperă foarte bine formele voluptoase. În social media, concurenta de la iUmor se mândrește cu cariera sa și cu cele trei minuni.

Căci, deși atuurile fizice nu o trădează, Deniz este mama a trei copii superbi. Minunile ei au moștenit frumusețea mamei, care arată impecabil și în costum de baie.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Deniz Brizo, zâna care locuiește într-un palat, le-a prezentat juraților iUmor o parte din serialul ei

Una dintre fotografiile cu Deniz într-o astfel de ținută o prezintă pe plajă, cu mâinile în talie, în timp ce zâmbește spre camera de fotografiat.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Peste 2,7 mii de persoane au apreciat imaginea de impact și mulți au complimentat-o în comentarii.

Cine este Deniz Brizo de la iUmor

Deniz Brizo are 31 de ani și este artistă, dar și mama a trei copii. Deniz e pasionată de actorie și are propriul serial.

Citește și: Deniz şi Zenys, vilă de jumătate de milion de euro. La început nu aveau nici maşină de spălat

“Eu îmi doresc să devin actor și îmi doresc să îmi fac eu propriul meu serial. Soțul meu cântă și ne-am gândit la o variantă să combinăm talentele noastre. El să cânte, iar eu să joc”, spunea ea la prima participare la iUmor.

Dincolo de iubirea pentru actorie, Deniz Brizo este pasionată și de muzică. Recent, ea a lansat o piesă apreciată împreună cu soțul ei, Zenys.

iUmor, 5 decembrie 2021. Sylar i-a impresionat pe jurați cu numărul său. „Magicianul misterios” a creat un moment de sen... Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac: „Te știu de pe Internet și ți-am văzut toate c...
Ultimele știri