Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Opaaa! Cum arătau jurații iUmor în sezonul 1?! Delia și Mihai Bendeac, cele mai nereușite ținute: „Aia e carpeta lu' mamaie?”

Ediția specială „iUmor - Povești de carantină” continuă cu câteva momente stânjenitoare pentru jurații show-ului. Delia și Mihai Bendeac, cele mai „ciudate” alegeri vestimentare din primul sezon.

Mihai Bendeac a fost primul care a recunoscut că primele zile pe platoul iUmor au fost încărcate de emoții și nesiguranță.

„Am avut niște trăiri foarte ciudate. Era ceva nou, nu era pe televizor, nu era în concepția generală că ar putea să fie difuzat așa ceva”, a spus Mihai Bendeac.

„Era o altă experiență, era ceva cu totul diferit de X Factor și de ce experimentasem pe TV. Mi-a plăcut pentru că e real, e asumat. Cu totul!”, a adăuat Delia.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

Lăsând emoțiile firești ale oricărui început, Mihai Bendeac a atins un subiect sensibil: hainele!

Care au fost cele mai...interesante alegeri vestimentare ale primului sezon, inclusiv „carpeta de lux a lui mamaie”, în materialul video de mai sus, din ediția specială „iUmor - Povești de carantină”.

Video