Cum, cum am putea să uităm asemenea MOMENT? Floricica Dansatoarea, singurul om din lume care a vrut pace pe ton de război! Jurații iUmor: „De tine îmi place, că ştii ce-i viaţa!”

Machiată atent, fardată, îmbrăcată elegant, Floricica Dansatoarea și-a făcut apariția la „iUmor” acum mai bine de un an, în luna Mărțișorului. Cu un aer deloc primăvăratic, ci PACIFIST („Săăăă fie paceeee!”, a tot aclamat concurenta), Floricica a venit în fața uraților cu un număr rostit pe ton de război.

Machiată atent, fardată, îmbrăcată elegant, Floricica Dansatoarea și-a făcut apariția la „iUmor” acum mai bine de un an, în luna Mărțișorului. Cu un aer deloc primăvăratic, ci PACIFIST („Săăăă fie paceeee!”, a tot aclamat concurenta), Floricica a venit în fața juraților cu un număr rostit pe ton de război.

Era deja cunoscută, publicului îi era cunoscută, iar jurații nu au putut rămâne indiferenți în fața ei. Unica femeie din lume căreia i s-au furat like-urile de pe Facebook a venit să-şi încerce norocul la iUmor. Cheloo n-a stat prea mult prin preajmă, dar Delia şi Bendeac au rezistat eroic. "Când spuneţi să fie pace, pe tonul ăla, parcă îmi trage cineva mereu un glonţ în cap!", a spus Mihai Bendeac.

Are dreptate, e singura dată când cineva cere să fie pace pe cel mai războinic ton cu putinţă. Dar măcar s-a râs... şi s-a ţipat mult rău de tot!

Cum, cum am putea să uităm asemenea MOMENT?

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ultimele știri