Antena Căutare

Delia, cu păr lung și creț! Artista și-a făcut o schimbare radicală de look. Ce părere au avut fanii: „Doamne...”

Delia este una dintre cele mai surprinzătoare și cameleonice artiste din România. Recent, aceasta și-a uimit fanii cu o poză în care apare cu păr lung și creț!

Delia Matache îmbrăcată într-un sacou alb, în platoul „iUmor” de la Antena 1 Galerie
Dincolo de faptul că este jurată în emisiunile „X Factor” și „iUmor” de la Antena 1, Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră | Antena 1

Dincolo de faptul că este jurată în emisiunile „X Factor” și „iUmor” de la Antena 1, Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, aceasta având în prezent mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Delia Matache a dezvăluit pe Instagram cum arată cu păr lung și creț

În ultimii ani, frumoasa cântăreață se poate lăuda cu piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări și cu faptul că orice melodie a ajuns rapid în topurile muzicale.

Energică, surprinzătoare și mereu gata să facă spectacol memorabil, Delia a reușit mereu să se reinventeze și să fie pe placul publicului său.

citește și: Ce forme ascunde Delia sub haine! Poza la care au reacționat imediat fanii

Recent, artista și-a impresionat urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care apare cu părul lung și creț, un look pe care aceasta nu l-a mai afișat de mult timp. Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia să-i ofere zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Frumoasa 😍”, „cam piesă”, „Minunată”, „Superbissima”, „Păpușă 😍”, „Zâna”, „Esti MINUNATĂ❤❤❤❤Suflet frumos❤❤❤”, „Doamneee...cât esti de frumoasa !!! Esti minunata! 😍😍😍😍😍😍”, „Ioi da frumoasa estiiiii🖤”, iată doar o parte din mesajele primite de cântăreață pe pagina sa de Instagram.

Pentru cei care nu știu, Delia Matache împlinește în data de 7 februarie vârsta de 39 de ani.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Artista este pasionată de călătorii și are inclusiv un cont special de Instagram, dedicat acestui hobby. Când nu e în studio sau pe scenă, aceasta preferă să plece în călătorii în tot felul de destinații exotice, împreună cu soțul său, Răzvan Munteanu.

citește și: Artista a recunoscut că suferă de o afecțiune ce îi poate pune viața de artistă în pericol. Delia i-a șocat pe fani

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și fac o echipă bună nu doar în materie de iubire, ci și la capitolul afaceri! Răzvan Munteanu este impresarul Deliei, dar și un om de afaceri de succes, care deține mai multe localuri din Centrul Vechi din București. Pe lângă cariera sa în muzică, Delia este și jurată în emisiunile „X Factor” și „iUmor” de la Antena 1.

Pe Delia Matache o puteți revedea în curând, în noul sezon al emisiunii „iUmor”, de la Antena 1, care începe pe 14 februarie, de la ora 20:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x