Antena Căutare

Ups! Delia s-a îndrăgostit lulea, la „iUmor”? Un concurent i-a lăsat mască pe toți! „Așa bărbat în platou n-ați mai avut demult!”

Delia a părut că s-a îndrăgostit lulea, la „iUmor”, când pe scenă și-a făcut apariția un concurent pe care ea l-a crezut… sau l-a dorit italian și cascador. El, însă, a avut alte planuri, reușind să îi lase mască pe toți.

Delia a părut că s-a îndrăgostit lulea, la „iUmor”, când pe scenă și-a făcut apariția un concurent pe care ea l-a crezut… sau l-a dorit italian și cascador. El, însă, a avut alte planuri, reușind să îi lase mască pe toți.

„Iubesc România! Sunt prima dată aici. Am ajuns ieri și deja cred că este cea mai tare țară din lume! Oameni frumoși, cultură extraordinară, mâncare extraordinară… Dar principalul motiv pentru care cred că România e cea mai tare țară din lume…”, a spus Michael Jay Thompson, din Los Angeles, într-o limbă engleză perfectă.

„… Este pentru că și eu sunt român”, a spus el, în limba română, surprinzând pe toată lumea și dezvăluind că numele lui este, de fapt, Silviu Rotariu.

Silviu Rotariu a încercat mai întâi să-i ia la „roast” pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, dar n-a reușit să impresioneze.

La finalul „roastului” a avut și un compliment pentru Delia, care s-a oferit să fie „bocitoare” într-un „film al lui”. „Ești prea frumoasă ca să plângi”, i-a spus el, după care și-a rostit și gluma pe care a pregătit-o pentru jurată. A numit-o „varianta românească a lui Bradley Cooper”.

Silviu Rotariu a încercat și un moment de stand-up comedy în limba engleză, dar a ajuns doar să se supere.

Mihai Bendeac l-a întrebat dacă, într-adevăr, reușește să își câștige existența în Los Angeles din stand-up comedy.

„În LA este greu să îți câștigi existența din asta. Suntem prea mulți”, a spus el.

Delia a ținut să-l consoleze: „Eu știu de ce nu a râs lumea. Ești prea frumos”. Dar cât de serios o fi vorbit?

Urmăriți momentul în clipul de mai jos din emisiunea „iUmor”.

Așa ceva NU ai văzut în viața ta! Un mongol s-a transformat în atracție de bâlci la „iUmor”. I-a dat în leagăn pe jurați... Dan Țuțu a povestit greutățile pe care le-a trăit ca elev în România, la „iUmor”. Motivul pentru care „i-a crăpat ghipsu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x