Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Delia va folosi maneta, în această seară, la „iUmor”! Lovitură dură pentru un concurent! „E exact ce-i lipsea acestui numãr!”

În seara aceasta, Delia nu va sta pe gânduri şi va folosi maneta împotriva unui concurent pe care cei trei juraţi „iUmor” îl cunosc, de altfel, foarte bine.

Delia va folosi maneta, în această seară, la „iUmor”! Lovitură dură pentru un concurent! „E exact ce-i lipsea acestui numãr!”

Vizibil emoţionat, ca la fiecare apariţie a sa pe scena iUmor, de data aceasta, concurentul a prevãzut ce urma sã se întâmple.

„N-am putut sã joc nimic, a fost evident cã dacã mã ridic de la masã şi mã îndepãrtez puţin asta voi face! Dar e exact ce-i lipsea acestui numãr!”, a glumit jurata iUmor.

De ce a fost acţionatã maneta în timpul momentului concurentului şi, mai ales, cine este concurentul care a determinat-o sã ia aceastã decizie, telespectatorii vor putea afla sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, în cea mai nouã ediţie iUmor.

„M-am simțit un pic în nesiguranță”. Delia, surprinsă de un concurent din L.A., chiar de ziua ei, la „iUmor”! „Vreau să fac pentru ea ceva ce nu o să uite niciodatã!”

Concurenții au de ce să se teamă pe scena iUmor pentru că elementul surpriză apărut în sezonul 7, maneta, ce are rolul de a bloca un concurent să se mai întoarcă în fața celor trei jurați, este prezent în continuare.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Video