„M-am simțit un pic în nesiguranță”. Delia, surprinsă de un concurent din L.A., chiar de ziua ei, la „iUmor”! „Vreau să fac pentru ea ceva ce nu o să uite niciodatã!”

Obişnuitã să îşi serbeze ziua de naştere la filmãrile iUmor, Delia nu a făcut excepţie nici în acest an! Ultima zi de audiții din cel de-al optulea sezon al show-ului de la Antena 1 a coincis cu ziua ei. Deşi a vrut ca toată lumea să trateze ziua ca pe una normală, Delia a avut parte de surprize.

„M-am simțit un pic în nesiguranță”. Delia, surprinsă de un concurent din L.A., chiar de ziua ei, la „iUmor”! „Vreau să fac pentru ea ceva ce nu o să uite niciodatã!”

Un concurent venit tocmai din Los Angeles a vrut sã îi facã Deliei o surprizã de ziua sa: „Am auzit cã este o superbã zeiţã româncã aici, aşa cã m-am gândit sã vin sã o impresionez. Vreau sã fac pentru ea ceva special şi magic, ceva ce nu o sã uite niciodatã!”, a mãrturisit concurentul în culisele show-ului.

Încã înainte de a-şi face intrarea pe scenã, Delia a presimţit ceva: „Am auzit un flaut, mi se face o surprizã?”, a întrebat artista şi n-a greşit deloc, iar mai apoi a mai completat: „M-am simţit un pic în nesiguranţã, nu ştiam ce va face!”. Despre ce este vorba, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie iUmor, sâmbãtã, de la 20:00, la Antena 1.

Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri