Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Deliei i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din copilărie! Cum au surprins-o colegii de la iUmor: „Le-am adorat!”

Vorba aceea, un jurat e jurat până la capăt, chiar şi de ziua lui! Cum a fost suprinsă Delia, pe platoul de filmare iUmor?

Cum au surprins-o pe Delia colegii de la iUmor

Facebook/ Delia

Știţi cine este o împătimită a destinaţiilor de vacanţă? Delia! După fiecare spectacol sau perioadă mai încărcată, artista îşi ia o pauză şi se relaxează, în ţară sau în afara ei. În schimb, de ziua ei, nu prea apucă să facă asta.

Vă reamintim, vineri a fost ziua ei, iar echipa Observator 12 a vrut să-i facă o surpriză şi o urare. Au căutat-o şi au găsit-o la lucru. Mai exact, pe platourile de filmare de la iUmor. Vorba aceea, un jurat e jurat până la capăt, chiar şi de ziua lui!

Sunt mai bine de trei ani de când Delia îşi sărbătoreşte ziua de naştere prin muncă, pe platourile de filmare ale emisiunii iUmor.

„Pentru mine, ziua mea e o zi ca oricare alta, în care îmi amintesc că m-am născut. Nu-mi doresc nimic neapărat, dar anul ăsta au venit cu ceva interesant la cerere, pentru că am fost întrebată. Eu mi-am dorit două cărţi pe care le-am adorat în copilărie, pe care le-am avut închiriate de la bibliotecă pe care nu le-am mai găsit dar le-am primit, le-au căutat în anticariat. E vorba de „Alice în ţara minunilor”, o anumită ediţie”, a povestit Delia.

Începe iUmor, sezonul 8. Șerban Copoț, dezvăluiri despre pasiunea pe care a ținut-o ascunsă: ”M-a luat gura pe dinainte!”

O carte în care se regăseşte, căci şi ea şi-a construit, la rândul ei, o lume a minunilor, Acadelia. Şi încearcă să se bucure la maximum de tot ce îi oferă prezentul.

„Ce-mi doresc cel mai mult e timp. Când lucrurile se învârt atât de repede în jurul tău, timpul mi se pare că e cel mai preţios lucru. Încerc ca atunci când muncesc să mă simt ca pe un teren de joacă, să nu simt presiunea muncii şi a altor lucruri care intervin, pentru că oricât de mult ţi-ar plăcea ce faci, nu e vorba doar de asta, niciodată n-o să fie doar asta, niciodată n-o să stai doar în studio şi o să înregistrezi un cântec sau cele 60 de minute de pe scenă şi-ţi plac, există multe alte lucruri care vin la pachet cu asta şi care nu-s neapărat plăcute”, a mai spus Delia.

La noua vârstă şi pentru noul an, Delia vine cu o mulţime de surprize pentru fani. Se pregăteşte să lanseze, chiar în această lună, un album cu piese mai vechi pe care nu a reuşit până acum să le pună pe un CD.

Prezentatorul iUmor, Dan Badea, despre rețeta succesului:“Dacă reușești la iUmor să stârnești râsete, nu există sală din țara asta pe care să nu o poți cuceri”

Din vară, se va apuca deja să lucreze la spectacolul de sărbători, de la Teatrul Naţional. În schimb, cel mai probabil nu va mai susţine deja tradiţionalul concert de la Sala Palatului.

„Poate va fi intr un loc total diferit faţă de ce e lumea obişnuită. Voi staţi liniştiţi şi relaxaţi că eu revin din cum am obişnuit oamenii, nu se pot aştepta la ceva anume pentru că nu există un drum drept, se întâmplă tot felul de bifurcaţii, şi mi se pare că e farmecul meu”, a dezvăluit jurata iUmor.

Pe scurt, ne putem aştepta la absolut orice de la artistă.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al optulea sezon iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!