Antena Căutare

Dima Cubreacov s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

După ce, în trecut, a bifat trei apariții pe scena iUmor, Dima Cubreacov a revenit aseară cu glume fresh în competiția de umor! Delia, Vio și Costel i-au oferit câte un like, suficient pentru a ajunge la votul telespectatorilor, în aplicaţia Antena 1, pentru ca aceştia, la rândul lor, să îl trimită direct în finala sezonului 13 iUmor.

colaj foto cu dima cubreacov si juratii emisiunii iumor sezonul 13 Galerie
Concurentul a făcut senzație la iUmor sezonul 13, de la Antena 1 | Antena 1

Duminica aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY, show-ul va continua cu o gală specială de roast în cadrul căreia jurații-surpriză ai sezonului 13 vor reveni cu momente savuroase de roast.

Dima Cubreacov s-a calificat în finala iUmor sezonul 13, de la Antena 1

Dima Cubreacov a fost primit cu bucurie de jurații iUmor, care l-au recunoscut imediat, iar spectatorii l-au aplaudat îndelung.

Citește și: iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Vlad Dobrescu, surpriza serii pentru Vio. Rapperul a pregătit un roast memorabil

„Am început să întâlnesc tot mai mulți oameni care vor să se mute la țară… pentru că veșnicia s-a născut la sat. (…). Eu am crescut la țară și primele lucruri care mă lovesc când mă gândesc la perioada de atunci sunt: sărăcia și disperarea, nu imașul și mâncarea fără E-uri. Veșnicia poate că s-a născut la sat, dar abia aștepta să facă 18 ani ca să se mute la București. (…)”, şi-a început momentul comediantul de peste Prut.

La finalul prestaţiei concurentului, Cheloo a exclamat: „Sclipire de geniu! Dima, ne bucurăm că te-ai întors“. „Dima, băiat bun! Dima – încredere, Dima e special… se joacă de-a rușinea, dar nu e atât de rușinos pe cât pare. Se joacă de-a reținutul, dar nu e atât de reținut. El e un personaj cu ritmul lui și cu universal lui, și mie îmi place cum e el, a mărturisit şi Delia, în timp ce Vio a făcut următoarele remarci: „E perfect! Adică da, e un pachet bun pentru comedie! E foarte bun“.

Cu trei like-uri, Dima Cubreacov a intrat la votul publicului alături de Adrian Mihai Borândel, Fares, Morten the Maniac, Sergio Siepe. Când s-a încheiat votarea, Dima Cubreacov s-a clasat pe primul loc, având cele mai multe voturi primite de la oamenii care i-au apreciat materialul și și-au dorit să-l vadă în finala show-ului.

Duminica aceasta, emisiunea de umor de la Antena 1 continuă cu o gală specială de roast! Al patrulea jurat din fiecare episod iUmor vine să își ia revanșa, iar roast-ul juraților va fi difuzat pe 20 noiembrie, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Episodul 13 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică seara, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Morten The Maniac a ridicat greutăți cu „bărbăția”. Numărul pe care jurații nu îl vor ui... Rocco Siffredi, din nou alături de Delia, Costel și Cheloo. Jurații-surpriză ai sezonului 13 iUmor revin într-o ediție s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară Sambata, 25.11.2023, 23:19
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul sezonului 9 iUmor, care a ajuns la inima a milioane de români. Andrei revine la iUmor în postura de invitat special, cu un număr umoristic de zile mari, care va stârni hohote de râs.

Miercuri, 29.11.2023, 13:09
Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Cel de-al șaptelea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 28.11.2023, 10:17
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

Sambata, 25.11.2023, 23:05
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Alexandra și Ian formează cel mai simpatic cuplu din acest sezon. Ea româncă, el german, cei doi parteneri au reprodus o scenetă în situații diferite, care s-a lăsat cu hohote de râs. Rămăi până la final să vezi ce s-a întâmplat la jurizare, când Cheloo a preluat cuvântul!

Sambata, 25.11.2023, 22:43
Ultimele știri
x