Antena Căutare

Duo Bikoon, moment memorabil pentru stilul unic și neconvențional de divertisment. A ridicat juriul iUmor în picioare

iUmor – Nu e ce vezi la televizor revine cu cel de-al șaselea episod, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo pornesc, din nou, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

Galerie
Cu o combinație de magie, umor și iluzionism, Duo Bikoon aduce un spectacol inedit, care îi va face pe toți cei din sală să râdă și să se întrebe: ce se ascunde cu adevărat în acea geantă? | Antena 1

Duo Bikoon urcă pe scena iUmor, pregătit să aducă un show unic și plin de surprize. Hide, faimos pentru stilul său comic, dar și partenerul său misterios din geanta verde, promit un moment de neuitat, care va întrece așteptările publicului.

Duo Bikoon, momentul care l-a fascinat pe Cheloo la iUmor

Cu o combinație de magie, umor și iluzionism, Duo Bikoon aduce un spectacol inedit, care îi va face pe toți cei din sală să râdă și să se întrebe: ce se ascunde cu adevărat în acea geantă? Ori de câte ori urcă pe scena talent show-urilor, Duo Bikoon captivează publicul printr-un spectacol neconvențional și surprinzător, aducând o combinație de umor și trucuri de magie.

Hide urcă pe scenă cu o geantă verde, care pare să fie vie, sărind, dansând și încercând să execute tot felul de trucuri, iar juriul și publiul au fost uimiți încă din primele momente: „Eu m-am îndrăgostit de geanta aia!”, a mărturisit Delia.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: iUmor, 5 octombrie 2024. Ce s-a întâmplat în episodul 5. Cele mai tari momente sunt disponibile integral și în AntenaPLAY

La rândul său, Cheloo s-a declarat de-a dreptul fascinat: ,,Mi-a dat o bucurie fantastică! Există genii care găsesc becul ăla pe care mulți îl sparg!”.

Întregul număr care a ridicat sala în picioare va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x