Ele sunt fetele care l-au cucerit pe Mihai Bendeac în sezonul 9, iUmor

Mihai Bendeac, juratul iUmor, a fost de-a dreptul cucerit de frumusețile care au urcat pe scena emisiunii în sezonul 9.

Mihai Bendeac, juratul iUmor, a fost de-a dreptul cucerit de frumusețile care au urcat pe scena emisiunii în sezonul 9

Instagram

Momente bune și foarte bune au fost în acest sezon la iUmor. Pentru că întotdeauna prezența scenică este cea care contează, fetele care au urcat pe scenă, nu aveau cum să fie trecute cu vederea. Aspectul fizic ajută atunci când vrei să te impui, iar ele au știut cum să se facă remarcate.

Fetele care l-au cucerit pe Mihai Bendeac în sezonul 9 iUmor

Cristina Șchiopu, Bianca Sasu, Felicia Sîrbu, au fost numai câteva dintre frumusețile care și-au etalat talentul și aspectul fizic pe scena iUmor în sezonul 9.

Mihai Bendeac este cel care a avut trăiri intense atunci când le-a văzut că pășesc pe scenă. Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, spune o vorbă veche, nu-i așa?Citește și: Mihai Bendeac, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Prin ce trecea actorul când toți vedeau doar succesul

Cristina Șchiopu

Concurenta de la iUmor sezonul 9 l-a surprins pe Mihai Bendeac cu aspectul ei fizic. Acesta și-a făcut intrarea pe scenă într-un mod unic, iar prezentatorii au introdus-o în fața juraților cu "Ea este răspunsul la rugăciunile noastre."

Printre calitățile Cristinei se numără frumusețea și inteligența, elemente de care este conștientă și pe care le-a pus în evidență și în timpului momentului din emisiune. Mihai Bendeac i-a oferit imediat că concurenta avea buzele uscate atunci când a urcat pe scenă, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit sticla lui cu apă.

Bianca Sasu

Bianca Sasu a avut un număr pe placul lui Mihai Bendeac la iUmor. Deși are numai 22 de ani, tânăra l-a vrăjit pe jurat încă din primele secunde când a urcat pe scenă.

Mihai Bendeac a trăit momente foarte grele în timpul acestui număr: "Da, mama! Da, mama!"

Cheloo a spus atunci că Mihai Bendeac a urmărit cu sufletul la gură prestația Biancăi: ""Domnul Mihai Bendeac a salivat."

În semifinală, Bianca a venit pornită pe Mihai Bendeac: "O să îl chem pe Mihai Bendeac pe scenă și o să se joace cu ei, despre asta o să fie vorba", a spus concurenta râzând, știind că în audiții l-a impresionat pe Mihai cu frumusețea ei. Atunci Mihai își mușca buzele și se fâstâcea când vorbea despre frumoasa concurentă în vârstă de 22 de ani.

Felica Sîrbu

Felicia Sîrbu a ales să interpreteze un fragment dintr-o piesă de teatru pe scena iUmor, dar prestația ei nu a fost pe placul lui Mihai Bendeac. După ce acesta a întrebat-o cu ce se ocupă, a rugat-o să nu se apuce niciodată de actorie.

Cu o frumusețe aparte, Felicia l-a cucerit pe Mihai din punct de vedere fizic, dar nu și cu momentul ales pentru iUmor. Tânăra este o persoană foarte cunoscută și iubită în Republica Moldova. Ea nu este doar actriță și prezentatoare TV, ci și un designer vestimentar foarte apreciat.Olga Pavlova

Olga Pavlova este o rusoaică veritabilă, stabilită în Bulgaria. Din primul moment în care a pășit în platoul iUmor, Mihai Bendeac a fost fascinat de apariția ei.

În audiții, după momentul Olgăi, Delia a ținut să precizeze că Mihai a fost singurul care a râs și i-a dat senzația că ce a pus ea în scenă este bine, dar a fost numai ca să o încurajeze.

"Relaxează-te! Te iubesc! Fă-ți treaba!", i-a spus Bendeac.

Roxana Condurache

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente ale sezonului a fost Roxana Condurache, zisă și Roco! Aceasta a reușit să atragă privirile încă de la prima apariție, iar Mihai Bendeac a fost fascinat de apariția elegantă și diafană a tinerei de numai 32 de ani.

De cum a văzut-o, Șerban Copoț i-a și făcut complimente: "Așa prezență frumoasă, elegantă la iUmor. Sunteți gata? Poate o să sară Mihai."

Gabriela Felicia Crăciun

Gabriela Felicia Crăciun, alias Dulcia Dulcica, a afirmat că și-a vândut casa pentru a deveni vedetă. Acesta a spus pe scenă cuvinte care au captat atenția din primele secunde: "Vreau mângâierea unui tânăr, frumos și celebru ca Bendeac".

Șerban Copoț a spus atunci că numărul concurentei este asemenea unei "confesiuni ale unui vis spulberat".

Jasmina Negrea

King Jasm este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut de pe TikTok. Ea și Mihai Bendeac au și ceva în comun: accentul britanic, la care ambii apelează adesea.

Momentul său a fost apreciat de către Delia și Mihai Bendeac, care au urmat-o în culise după ce a ieșit de pe scenă.

"Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul ăsta, tu ai fi", i-a spus atunci Bendeac, care a și făcut acest gest.

Ultimele știri