Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Ela Voineag, număr demn de finală: "a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor"

Ela Voineag a venit în finala sezonului 9 iUmor cu unul dintre cele mai bune roast-uri din istoria show-ului umoristic.

În semifinală, Ela (Elena) Voineag i-a făcut să râdă pe jurați cu glumele despre viața de femeie singură, iar în finală a venit cu unul dintre cele mai bune roast-uri ale acestui sezon.

Competiția este una strânsă, iar Ela Voineag se luptă pentru premiul cel mare alături de Mihai Tasici, Fachirul din Periș, Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea, Biba Struja.

Concurenta a fost prima semifinalistă și a dat dovadă că își merită locul în semifinală, iar în această seara, Ela a dovedit publicului că merită să fie în finală.

Ela (Elena) Voineag a avut 24 de ore timp să își pregătească numărul, iar momentul a fost unul senzațional, demn de marea finală a sezonului 9 iUmor. Aceasta nu a dormit prea mult pentru că a stat foarte mult să își scrie textul.

Citește și: Ela Voineag, momentul de stand-up de la iUmor considerat perfect de Mihai Bendeac: "Ești un singur tot cu ceea ce spui"

"Deci am vânat canapele ca să dorm.", a zis concurenta, care a mărturisit că oboseala și efortul se citeștesc pe chipul ei .

Ela Voineag, roast-ul care l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Bendeac

Concurenta este o apariție meritată în finala iUmor a acestui sezon. Aceasta și-a pregătit un număr senzațional, un roast ce conține gumițe despre oamenii pe care îi respectă foarte mult.

"Nu mă așteptam să văd un roast în această finală, m-am simțit și mă simt rănit. Una peste alta, draga mea, a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor.", a mărturisit Mihai Bendeac, surprins și mulțumit de momentul Elei Voineag.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Ela Voineag i-a făcut să râdă pe jurați cu glumele despre viața de femeie singură

"Ela ești printre preferatele mele, sper să câștigi anul asta iUmor.", a mai adăugat și Delia, care s-a lăsat surprinsă de ceea ce a făcut concurenta pe scenă.

Ela (Elena) Voineag a primit 3 x LIKE și merge mai departe la votul publicului.

"A avut un număr bun, nu contează dacă ea va câștiga iUmor, a făcut o alegere bună. Eu zică că este construită pentru stand-up comedy. Ela a dovedit că problema timpului scurt nu este reală. Fata asta a construit în jumătate de noapte ce alții s-au plâns că n au reușit să facă în trei zile." , a zis Cheloo în culise, mulțumit de numărul Elei.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Biba Struja, număr înfricoșător și unic pe scenă. Cum au reacționat cei trei jurați... Finala iUmor 2020. Alin Georgescu a venit cu un moment diferit: "Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x