Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Ela Voineag i-a făcut să râdă pe jurați cu glumele despre viața de femeie singură

Ela Voineag a venit în semifinala iUmor hotărâtă să se distreze mai mult decât în audiții. Concurenta a povestit cu umor experiențele sale de când nu mai este implicată într-o relație și a reușit să-i facă să râdă pe jurați.

Ela Voineag, purtând o rochie cu dungi negre, în Semifinala iUmor Galerie
Ela Voineag a venit în semifinala iUmor și și-a povestit experiențele amoroase din ultima vreme

Ela Voineag a venit în semifinala iUmor și și-a povestit experiențele amoroase din ultima vreme. Timp de 10 ani Ela a fost implicată într-o relație, timp în care a observant că s-a produs o efeminare a bărbatului: „Nu-i mai iei cămașa, îi iei programarea la gene”.

De trei ani, Ela este singură și a avut tot felul de experiențe cu bărbații.

Glumele Elei i-a amuzat teribil pe jurați

„Un tip, la prima întâlnire m-a întrebat ce părere am despre un treesome și am zis ok, dar nu mă așteptam să o cunosc pe maică-ta atât de repede”.

Citește și: iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Vlad Țepeș urcă pe scena iUmor pentru un roast plin de țepe

Concurenta a povestit că a avut date-uri cu tineri de 20 de ani:

„Ne întreabă la restaurant cash sau card, eu le zic alocație”.

De asemenea, Ela Voineag l-a ironizat și pe tipul grijuliu care i-a spus că este indisponibil sentimental și că nu vrea să se implice într-o relație pentru că este agățat în trecut și nu vrea să o rănească.

Reacția surprinzătoare a lui Cheloo: „Gândești și ai umor”

Maniera în care Ela a rostit glumele i-a făcut să râdă pe cei trei jurați și i-a convins să dea 3 like-uri.

„Gândești și ai umor”, i-a spus Cheloo concurentei.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizări. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Citește toate noutățile despre iUmor aici

iUmor 2020, Semifinala. Mihai Lucacs a avut o intrare spectaculoasă pe scenă, însă momentul nu a fost pe măsură... iUmor 2020, Semifinala. Hari Gromoșteanu și Mihai Costea au venit cu o baladă despre jurați și prezentatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x