Finala iUmor 2020. Jasmina Negrea, număr de stand-up care l-a surprins pe Mihai Bendeac: "Plângi?"

Jasmina Negrea a intrat în finala iUmor sezonul 9 cu un număr de stand-up care a pus-o în dificutate, iar ce a urmat după l-a surprins pe Mihai Bendeac.

Jasmina Negrea

În audiții, Jasmina Negrea a urcat pe scenă plină de entuziasm și energie, însă acest lucru nu a mai fost vizibil și în marea finală, unde a venit emoționată.

La început, concurenta avenit la iUmor cu o improvizație pură, a venit să se distreze și să se simtă bine, dar în marea finală își dorește un al doilea pupic de la Mihai Bendeac și premiul cel mare. Aceasta a sperat că numărul va fi mai bun decât data trecută, însă lucrurile nu au mers conform planului ei.

Jasmina Negrea a venit de data aceasta mai pregătită ca niciodată, însă de când a urcat pe scenă l-a enervat pe Cheloo cu una dintre glumițe. Aceasta a vorbit despre ea și a continuat povestea pe care a început-o în audiții, iar acest lucru nu i-a impresionat pe jurați.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Jasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac

Jasmina Negrea a izbucnit instant în lacrimi pe scena iUmor, sezonul 9

Jasmina Negrea a dat tot ceea ce a putut pe scena iUmor sezonul 9, însă nu a fost suficient pentru a-i convinge pe jurați. Emoțiile i-au încurcat numărul de stand-up și au făcut-o să izbucnească în lacrimi, fapt ce l-a surprins pe Mihai Bendeac, care își dorea să îi spună câteva vorbe despre momentul ei.

"Plângi? De ce plangi?", a întrebat-o Mihai Bendeac, uimit de gestul concurentei.

Tânăra a ținut neapărat să le mărturisească juraților că plânge pentru că a ajuns atât de departe, iar lacrimile sunt unele de bucurie, nu de tristețe. Aceasta a luat mult prea mult momentul în serios și i-a afectat numărul, pe care l-a început încrezătoare.

La final, Delia și Mihai Bendeau s-au dus în culise, unde era și frumoasa concurentă. Cei doi au încurajat-o și au susținut-o, iar juratul i-a oferit și o îmbrățișare pentru a o liniști.

Citește și: Jasmina Negrea, finalistă în sezonul nouă iUmor

"Să știi că eram foarte pornit să o critic pe această fată, însă ea este conștientă că este o diferență mare între a face tiktok-uri și a se urca pe scenă, în fața a mii de oameni.", a mărturisit Mihai Bendeac..

Jasmina Negrea a luat un LIKE din partea Deliei și 2x DISLIKE de la Cheloo și Mihai Bendeac.

Ultimele știri