Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Jasmina Negrea, număr de stand-up care l-a surprins pe Mihai Bendeac: "Plângi?"

Jasmina Negrea a intrat în finala iUmor sezonul 9 cu un număr de stand-up care a pus-o în dificutate, iar ce a urmat după l-a surprins pe Mihai Bendeac.

Jasmina Negrea Galerie
Jasmina Negrea

În audiții, Jasmina Negrea a urcat pe scenă plină de entuziasm și energie, însă acest lucru nu a mai fost vizibil și în marea finală, unde a venit emoționată.

La început, concurenta avenit la iUmor cu o improvizație pură, a venit să se distreze și să se simtă bine, dar în marea finală își dorește un al doilea pupic de la Mihai Bendeac și premiul cel mare. Aceasta a sperat că numărul va fi mai bun decât data trecută, însă lucrurile nu au mers conform planului ei.

Jasmina Negrea a venit de data aceasta mai pregătită ca niciodată, însă de când a urcat pe scenă l-a enervat pe Cheloo cu una dintre glumițe. Aceasta a vorbit despre ea și a continuat povestea pe care a început-o în audiții, iar acest lucru nu i-a impresionat pe jurați.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Jasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac

Jasmina Negrea a izbucnit instant în lacrimi pe scena iUmor, sezonul 9

Jasmina Negrea a dat tot ceea ce a putut pe scena iUmor sezonul 9, însă nu a fost suficient pentru a-i convinge pe jurați. Emoțiile i-au încurcat numărul de stand-up și au făcut-o să izbucnească în lacrimi, fapt ce l-a surprins pe Mihai Bendeac, care își dorea să îi spună câteva vorbe despre momentul ei.

"Plângi? De ce plangi?", a întrebat-o Mihai Bendeac, uimit de gestul concurentei.

Tânăra a ținut neapărat să le mărturisească juraților că plânge pentru că a ajuns atât de departe, iar lacrimile sunt unele de bucurie, nu de tristețe. Aceasta a luat mult prea mult momentul în serios și i-a afectat numărul, pe care l-a început încrezătoare.

La final, Delia și Mihai Bendeau s-au dus în culise, unde era și frumoasa concurentă. Cei doi au încurajat-o și au susținut-o, iar juratul i-a oferit și o îmbrățișare pentru a o liniști.

Citește și: Jasmina Negrea, finalistă în sezonul nouă iUmor

"Să știi că eram foarte pornit să o critic pe această fată, însă ea este conștientă că este o diferență mare între a face tiktok-uri și a se urca pe scenă, în fața a mii de oameni.", a mărturisit Mihai Bendeac..

Jasmina Negrea a luat un LIKE din partea Deliei și 2x DISLIKE de la Cheloo și Mihai Bendeac.

Finala iUmor 2020. Gabriela Porumbacu, bruneta care a stârnit cele mai multe râsete în public... Finala iUmor 2020. Ștefan Nistor a făcut spectacol pe scenă:"De ce alegeți ținta ușoară mereu?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x